کد خبر: 26836| تاریخ انتشار: سـه شنبه ، ۳۰ بهمن سال ۱۴۰۳ | ساعت ۱۳:۵۹:۰ | تعداد بازدید: ۱۷۱

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در نشست خبری دومین دوره اجرای طرح ملی زندگی با آیه‌ها گفت: این طرح، ملی و فراسازمانی است و اینگونه نیست که چون آن را منتسب به سازمان تبلیغات بدانند، تلقی شود که انتفاعی از آن در میان است. طبیعتاً به جهت این ابداع، دبیرخانه آن در سازمان دارالقرآن تبلیغات اسلامی مستقر است و آمادگی داریم تا اگر نهادی قابلیت آن را داشت، مسئولیت دبیرخانه را به عهده گیرد.
نشست هم‌اندیشی و هم‌افزایی دستگاه‌های حاکمیتی و مجموعه‌های قرآنی پیرامون طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان صبح امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن در مجموعه فرهنگی سرچشمه تهران برگزار شد. 
در بخشی از این نشست که در آن حجج اسلام سیدمصطفی حسینی؛ دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، علی تقی‌زاده؛ رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و دبیر طرح ملی زندگی با آیه‌ها حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی؛ رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی با ابراز خرسندی از اجرای این طرح هم‌افزا و فراگیر در ماه مبارک رمضان گفت: از جمله ویژگی‌های اجرای این طرح توافق و تفاهم میان بیش از بیست نهاد حاکمیتی است که در راستای آن ابلاغیه‌هایی نیز صادر شده است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: آن چیزی که بیش از هر چیزی حتی تفاهم و ابلاغ این طرح به دستگا‌ه‌ها اهمیت دارد، امتداد آن است و در این کار جمعی، هر میزان زحماتی که دوستان می‌کشند، اگر در آن هم‌افزایی و هماهنگی بیشتری صورت گیرد، نتیجه بهتری را در پی خواهد داشت.
قمی تصریح کرد: سال گذشته این نهضت در قالب طرحی دنبال شد، اما امسال در اجرایی شدن این طرح کار سنگین‌تری پیش رو داریم، چرا که دیگر این طرح از  سوی مقام معظم رهبری به شکل مداوم پیگیری می‌شود و در جلسات گوناگون و در قالب دیدارهایی که بعضاً با مدیران و‌ مسئولان دارند، در باب سرنوشت این طرح و استمرار آن پیگیر هستند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: از این منظر می‌توان نتیجه گرفت که نه تنها باید در روند اجرای این طرح زین پس انقطاعی صورت گیرد‌، بلکه باید در جهت پیشرفت و فراگیر شدن هر چه بیشتر آن میان دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی شاهد یک اهتمام و جدیت بیشتری باشیم تا در پایان اجرای این طرح در فاز جدید خود در ماه رمضان امسال به نسبت ماه رمضان سال گذشته پیشرفت‌های نه محسوس بلکه جهشی داشته باشیم.
رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی گفت: شاید برای حصول نتیجه در باب هدفی که عرض شد نیازمند باشد که میان نمایندگان دستگاه‌ها همفکری و هم‌افزایی بیشتری صورت گیرد، اگر تصور می‌کنید باید جلساتی در حاشیه این جلسه برگزار شود، حتما پیگیر آن باشید، چرا که این نشست شاید ظرفیتی برای طرح مباحث دقیق و جزئی را نداشته باشد.
وی در اهمیت اجرا و پیگیری اجرای این طرح گفت: موضوع با برخی از مراجع تقلید نیز مطرح شد از جمله آیت الله جوادی آملی و ایشان اصرار بر ملاقات حضوری داشتند که خدمتشان رسیدیم و بر اجرا و مداومت آن تأکید صریحی داشتند.
قمی تأکید کرد: متاسفانه بعد از ماه رمضان گذشته وقایع تلخی همچون شهادت آیت الله رئیسی و سرداران جبهه مقاومت، فاصله‌ای میان اجرای فاز اول و دوم این طرح اتفاق افتاد، اما اصرار به آن داریم که دیگر فاصله‌ای زمانی در اجرای این طرح اتفاق نیفتد و پس از ماه رمضان نیز شاهد اجرای فازهای بعدی آن باشیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: باز هم بر این مورد تأکید ویژه دارم که اجرای این طرح قائم به فرد نیست و باید شاهد یک اهتمام دسته جمعی در اجرای آن باشیم، لذا با تاکیداتی که از سوی رهبری صورت گرفته است، دیگر هیچ پرسش و تردیدی باقی نمی‌ماند و باید زین‌پس در تقویت هر چه بیشتر آن و پیشرفت اهداف شاهد تلاش بیشتری از سوی نهادهای اجرایی باشیم.
وی ادامه داد: سازمان دارالقرآن و تبلیغات اسلامی طراح و متولی برگزاری این طرح است، اما در ادامه این طرح یک طرح ملی و فراسازمانی است و اینگونه نیست که چون آن را منتسب به ما بدانند، چنین تلقی شود که انتفاعی از آن در میان است. طبیعتاً به جهت این ابداع دبیرخانه آن در دارالقرآن مستقر شده است و ما آمادگی داریم تا اگر نهاد و سازمانی قابلیت آن را داشت، مسئولیت دبیرخانه را به عهده گیرد.
قمی در پایان گفت: توفیق این طرح نیازمند یک عزم ملی است، همچنانکه مثلاً انتشارات شهید ابراهیم هادی با توجه به آیات منتخب این طرح، کتابی را شامل خاطرات شهدا متناسب با محتوای آیات، تدوین و منتشر کرد که می‌توان گفت این امر یک کار خلاقانه و جهادی است که به تقویت این طرح در ابعاد گوناگون کمک خواهد کرد.

منبع:ایکنا

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7