کد خبر: 17653| تاریخ انتشار: سـه شنبه ، ۱۵ تیر سال ۱۴۰۰ | ساعت ۱۱:۲۳:۰ | تعداد بازدید: ۱۲۶۴

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اهمیت معرفی شخصیت بوعلی سینا گفت: در شناساندن هرچه بهتر شخصیت بوعلی سینا باید از ظرفیت های متنوعی همچون کتابخوانی دیجیتال، آموزش نسل جوان برای تصحیح متون این شخصیت، فضای مجازی و تدوام جوایز مختلف استفاده کرد.
سید عباس صالحی در جلسه شورای سیاست‌گذاری هیات امنای بنیاد فرهنگی بوعلی سینا، با بیان این مطلب افزود: باتوجه به تغییر دولت ما نیازمند این هستیم که هیات مدیره بنیاد یک برنامه دو ساله را در همین دوره باقیمانده دولت ارائه کند، از این رو ما باید تا پایان تیر این برنامه را آماده کنیم.

وی ادامه داد: از نظر منابع نیز یکسری منابع قطعی داریم که در برنامه‌ها صرف می‌شود، از سوی دیگر منابع احتمالی وجود دارد که ممکن است براساس شرایط جذب انها فراهم شود، اما در این میان باید به اعضای بنیاد که از دستگاه‌های مختلف هستند نیز توجه کرد که هرکدام منابعی دارند که با مشارکت یکدیگر امکان کارهای مشترک را فراهم می‌کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: در شناساندن هرچه بهتر شخصیت بوعلی سینا باید برنامه‌های متنوع را در نظر گرفت، یکی از این برنامه‌ها می‌تواند کتابخوانی دیجیتال و آموزش نسل جوان برای تصحیح متون و تدوام جوایز برای معرفی این شخصیت باشد. همچنین در فضای مجازی باید اقدامات بنیاد بوعلی سینا را در داخل و خارج ارائه کرد، به همین منظور تا قبل از پایان دولت باید برای فضای مجازی یک برنامه دو ساله تدوین کرد.

صالحی یادآور شد: در خصوص موزه نیز باید اتفاقات جدیدی را به عنوان یک دغدغه رقم زد، در همین راستا باید در محل تولد ابن سینا که آرامگاه‌ این شخصیت نیز هست به این موضوع توجه شود، در واقع یک اقدام عملی در جهت ایجاد یک موزه علمی از آثار این شخصیت باید در محل زادگاهش ایجاد کرد و یکی از کارهای ماندگار این دولت می‌تواند همین احداث موزه و نسبت آن با آرامگاه‌ بوعلی سینا باشد.

وی افزود: از دیگر اقدامات مهمی که در معرفی این شخصیت باید مورد توجه قرار داد استفاده از ظرفیت دانشجویان خارجی است، در این راستا فرهنگستان علوم و فرهنگستان پزشکی می‌توانند دانشجویان خارجی را با این شخصیت بزرگ آشنا کنند که در نتیجه همین دانشجویان می‌توانند سفیران معرفی ابن سینا در خارج از کشور باشند، در همین راستا می‌توان کانون‌های ابن‌سینایی تأسیس کرد تا دانشجویان خارجی در آن‌ عضو شوند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان به تفاهم‌نامه مشترک با ازبکستان اشاره کرد و گفت: اینکه ازبکستان پیشنهاد همکاری در خصوص بوعلی سینا را در قالب یک تفاهم‌نامه مطرح کرده است فرصت مناسبی است که بنیاد بیش از گذشته بتواند به این شخصیت بپردازد.
گفتنی است در پایان این جلسه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از کتاب‌های «ابن سینا»، «حساب» و «قانون» رونمایی شد.
یادآور می‌شود تندیس ابن سینا از سوی بنیاد فرهنگی بوعلی سینا نیز به سید عباس صالحی اهدا شد.

منبع:مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7