کد خبر: 14265| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۲۶ مرداد سال ۱۳۹۹ | ساعت ۸:۴۶:۰ | تعداد بازدید: ۲۷۷۵

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با مشارکت قابل قبول شرکت‌های دانش بنیان، تمام محصولات حوزه مقابله با ویروس کرونا در کشور تولید می‌شود و هیچ وارداتی در این بخش‌ها انجام نشده است.
دکتر سورنا ستاری با بیان اینکه تمام محصولات حوزه کرونا از قبیل دستگاه های اکسیژن ساز، ماسک، گان و دیگر ملزومات پزشکی در کشور تولید می‌شود و عملاً چیزی وارد نمی‌کنیم، افزود: بر اساس پیش بینی‌های انجام شده برای موج بعدی شیوع بیماری کووید ۱۹ در پاییز، از شرکت‌های دانش بنیان حمایت‌های لازم انجام می‌شود تا بتوانند تجهیزات لازم را تولید کنند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه از اتکا به شرکت‌های دانش بنیان برای تولید ملزومات این بخش ضرر نکردیم، یادآور شد: با ۶ شرکت دانش بنیان در زمینه تولید واکسن کرونا قراردادهایی امضا شده و برخی از آنها به نتایجی هم رسیده‌اند.
ستاری اضافه کرد: کرونا بسیاری از فرهنگ ها را به هم ریخت و فرهنگ جدیدی را پیاده کرد و بخشی از استارت‌آپ‌ها بر اثر شیوع کرونا و با توسعه اقتصاد دیجیتال سودهای بسیار خوبی کسب کردند و برخی هم خسارت‌های سنگینی دیدند.
وی اظهار داشت: ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با نگاهی مشترک تلاش کرد از ظرفیت‌های آنلاین موجود در کشور بیشتری استفاده را ببرد و با مشارکت دانش‌بنیان‌ها خدمات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و هنری را در دوران شیوع کووید۱۹ به صورت مجازی و آنلاین ارائه کرد.
ستاری تاکید کرد: در همین زمینه ۶۰۰ شرکت و استارتاپ حضور دارند و به صورت مجازی و غیرحضوری خدماتی در حوزه‌های آموزش، سلامت، ورزش، سرگرمی و توریسم، تولید محتوا، نوآوری اجتماعی، فروشگاه‌ها و دیگر موارد به مردم ارائه می‌کنند.
وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان کشور تا پایان سال به ۶ هزار شرکت افزایش یابد، گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته چهار هزار بود که این تعداد امسال به پنج ‌هزار و ۳۰۰ شرکت افزایش یافته است.
معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری روز شنبه در سفر یک‌روزه خود به  کردستان از پارک نوآوری، تیم‌های فناور و دفتر پیشخوان خدمات هوشمند بازدید کرد، سپس مراکز شتابدهی ژین، صنایع خلاق و بازیهای رایانه‌ای و انیمیشن مریوان را افتتاح کرد، با حضور ستاری همچنین از خط تولید افزودنی‌های شیمیایی و پلیمری نیز رونمایی شد.  
همچنین در این سفر، صندوق پژوهش و فناوری این استان نیز شروع بکار کرد و پس از آن ساختمان جدید مرکز رشد دانشگاه کردستان به بهره برداری رسید.
بازدید از پیشرفت شتاب دهنده ژوری مانگ (نیکرو)، محصولات فناورانه محصولات دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج و محصولات فناورانه دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی کردستان، شرکت دانش بنیان آتیلا ارتوپد، دیدار و گفت و گو با نماینده ولی فقیه در استان و شرکت در نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید از دیگر برنامه‌های معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در سفر به کردستان بود.

منبع:ایرنا

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7