معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تأکید بر آنکه همه بخشهای کشور از جمله زیستبوم نوآوری، عزم خود را برای مقابله بیماری ناشی از ویروس کووید 19 جزم کردهاند، گفت: اخیراً قرارداد تولید حدود پنج میلیون ماسک به کمک شرکتهای دانشبنیان بسته شده است که این ماسکها برای کادر پزشکی درمانی مورد استفاده قرار میگیرد.
سورنا ستاری با اشاره به استقبال دانشبنیانها از فراخوان "کرونا را شکست میدهیم"، گفت: در حال حاضر چند شرکت دانشبنیان در ساخت و تأمین ملزومات مقابله با کرونا فعالیت میکنند و اکنون همه بخشهای کشور از جمله زیستبوم نوآوری، عزم خود را برای مقابله با این بیماری جزم کردهاند.
وی با اشاره به نقش چشمگیر زیست فناوری در فعالیت شرکتهای دانشبنیان، ادامه داد: 600 شرکت در حوزه زیستفناوری در کشور فعال هستند و از این حیث رتبه سوم آسیا را در اختیار داریم و باید زمینه صادرات بیشتر این محصولات را فراهم کنیم.
رئیس ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانشبنیان کشور همچنین از توانمندی ساخت ماسکهای نانوفیلتر از سوی شرکتهای دانشبنیان داخلی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر تعدادی از شرکتهای دانش بنیان داخلی ضمن این که نیاز کشور به الیاف و فیلترهای نانو را تأمین میکنند، به صادرات تجهیزات ساخت این محصولات هم میپردازند. این شرکتها در تأمین ملزومات پزشکی نقشی مهم دارند و همه بسیج شدهاند تا کشور را در مقابله با بیماری کرونا یاری کنند.
ستاری با اشاره به اینکه در تمامی حوزهها تعداد قابل توجهی شرکتدانش بنیان داریم، اضافه کرد: اخیراً قرارداد تولید حدود پنج میلیون ماسک به کمک شرکتهای دانشبنیان بسته شده است؛ این ماسکها برای کادر پزشکی درمانی استفاده میشود تا آنان در این بحث مشکل خاصی پیدا نکنند.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکتهای دانش بنیان، استارتاپها، فعالین فناور مستقر در پارکهای علم و فناوری،.... در استقبال از فراخوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به نام "کرونا را شکست میدهیم"، فعالیتهای خود را در زمینه تولید محصولات به شکل قابل ملاحظهای گسترش دادند.