کد خبر: 5235| تاریخ انتشار: چهارشنبه ، ۶ شهریور سال ۱۳۹۸ | ساعت ۸:۲۱:۰ | تعداد بازدید: ۲۸۳۸

دکتر صالحی در آیین پایانی سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان گفت: این جشنواره ارتباط میان نسلی خاصی را برقرار کرده است، صدها استاد با خردسالان، نوجوانان، و جو‌انان یک آموزش فراگیر و میانسلی موسیقی ایرانی را تشکیل داده اند که این اتفاق به راحتی رخ نمی دهد.
دکتر سید عباس صالحی عصر امروز در آیین پایانی سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی ایران با تشکر از هومن اسعدی دبیر این جشنواره گفت: جشنواره موسیقی جوان اتفاق متمایز و متفاوت از سایر جشنواره ها است، جشنواره های متفاوتی در سطح ملی داریم اما این جشنواره طعم و‌ مزه متفاوتی نسبت به سایر جشنواره ها دارد.
وی ادامه داد: این جشنواره جغرافیای ایران از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب و از اقوام و زبان های مختلف را به دور خود جمع کرده است و طولانی ترین مدت زمان یک جشنواره را در ایران دارد و کسانی که کار جشنواره به صورت علمی و اجرایی کرده اند می دانند یک ماه جشنواره با ۷۷۰ اجرا اداره کردن کار ساده ای نیست و مشابه این جشنواره در ایران قطعا نیست و به نظر در خارج از ایران هم نظیر ندارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: این جشنواره اساتید مختلفی را همراه خود کرده است و اعتبار جشنواره ها نیز به حضور شخصیت ها است، اینکه بیش از صد استاد را در این جشنواره داریم که یکی از آنها استاد علیزاده است نشان دهنده اعتبار بالای این جشنواره است.
دکتر صالحی یادآور شد: این جشنواره در این گام سیزدهم وقتی به پشت سر خود نگاه می کند اتفاقات خوبی را در آن مشاهده می کند، علاوه بر استعدادشناسی و استعدادیابی در این جشنواره اهمیت به اقوام و زبان های مختلف نیز بردوش این جشنواه بوده است، اینکه ۸۰ ساز نواحی در این جشنواره حضور دارد باری از کهن آواز و موسیقی ایران را به نمایش می گذارد.
وی افزود: این جشنواره موسیقی ایران را گام به گام حفظ می کند، حفظ ردیف های ایرانی به عنوان بخشی از این جشنواره با این نگاه است که این شناسنامه را چگونه باید حفظ و حفاظت کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ارتباط میان نسلی در این جشنواره تصریح کرد: این جشنواره ارتباط میان نسلی خاصی را برقرار کرده است، صدها استاد با خردسالان، نوجوانان، و جو‌انان آموزش فراگیر و میان نسلی موسیقی ایرانی را تشکیل دادند که این اتفاق به راحتی رخ نمی دهد.
دکتر صالحی خاطرنشان کرد: هر جشنواره ای دغدغه مدیریت بعد از جشنواره را داشته است، وقتی جشنواره ای تمام می شود این سوال پیش می آید که استعدادهای بعد از جشنواره با چه اتفاقی روبرو می شوند، اما در این جشنواره مدیریت پسا جشنواره ای وجود دارد، دغدغه های هومن اسعدی قابل درک است، در این جشنواره سه نسل خردسالال، نوجوان و جوان به گروه بعد منتقل می شوند، پس مدیریتی پسینی این جشنواره در دل خود این جشنواره قرار دارد.
وی در پایان گفت: در این جشنواره گروه های سنی موسیقیایی مرحله به مرحله به گروه بعدی منتقل می شوند و این ارتباط موسیقیایی قطع نمی شود، البته در طول سال هم باید به این استعدادها پرداخت تا این استعدادها شناخته شده دیده شوند، فراموش نکنیم که ایران ما با صدا و آوا می ماند.
منبع: روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7