دکترحمیدرضا طیبی در دیدار با استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: رسیدن به پیشرفت و نهادینهسازی توان کشور یکی از اهداف جهاد دانشگاهی است.
دکترحمیدرضا طیبی، امروز ۳ شهریور دردیدار با استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: رسیدن به پیشرفت و نهادینهسازی توان کشور یکی از اهداف جهاد دانشگاهی است.
وی با بیان اینکه یکی از عوامل پیشرفت توسعه فرهنگی است، افزود: همه واحدهای جهاد دانشگاهی بر مبنای تامین نیازهای ملی و یا مزیتهای بومی استانها در حوزه فعالیتهای جهاد دانشگاهی و همچنین در حوزه معاونت پشتیبانی فعالیتهای شاخصی را انجام میدهند.
رییس جهاددانشگاهی بیان کرد: در بعد آموزشی اشتغال و کارآفرینی اقدامات خوبی در جهاددانشگاهی صورت گرفته است.
دکتر طیبی با اشاره به فعالیت خبرگزاری ایسنا و ایکنا، بیان کرد: در حوزه علم و فناوری و پزشکی سعی کردیم با تمرکز بر سلولهای بنیادی فعالیتهای خود را انجام دهیم.
دکترطیبی با تاکید بر بحث آموزشهای مهارتی در جهاددانشگاهی، تصریح کرد: ارتباط خوبی بین دانشگاهها با جهاددانشگاهی وجود دارد.
وی با بیان اینکه طرح اشتغال نوین خانگی در ۹ استان به خوبی اجرا شد، افزود: در این حوزه در هر استان بر روی مزیتهای خاص آن استان تولید اشتغال میشود که در خراسان جنوبی دز حوزه تولید عناب وارد شدهایم.
دکتر طیبی یادآور شد: در حوزه اشتغال خانگی، مزیتها و استعدادهای استان شناسایی شده و براساس آن کار صورت گرفته است.
در ادامه این دیداراستاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: خراسان جنوبی اولین تولیدکننده عناب در کشور است اما نبود صنایع فرآوری و بسته بندی در استان در این حوزه یکی از مشکلات اساسی است.
محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان جنوبی، گفت: خراسان جنوبی، از تنوع معادن خوبی برخوردار است اما عدم وجود صنایع فراوری در بحث معادن یکی از مشکلات عمده استان است.
وی افزود: سرمایه گذاری در بحث فرآوردههای معدنی و جلوگیری از خام فروشی یکی از راهکارهای توسعه استان در بخش معدن است.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: علی رغم اینکه خراسان جنوبی در منطقه کویری واقع شده اما ظرفیتهای کشاورزی و محصولات استراتژیکی دارد که رتبههای برتر کشوری را از آن خود کردهاند.
معتمدیان اظهار کرد: خراسان جنوبی اولین تولیدکننده عناب در کشور است اما نبود صنایع فرآوری و بسته بندی در استان در این حوزه یکی از مشکلات اساسی است.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه ۹۱ درصد آب استان در بخش کشاورزی مصرف میشود، خاطرنشان کرد: ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی، فرآوری محصولات مزیت دار کشاورزی و معدنی، از جمله مواردی است که باید برای سرمایه گذاری به آن توجه کرد.
منبع: جهاد دانشگاهی