ششمین نشست از سلسله رویدادهای طراحی الگوی حکمرانی تمدنی در حوزه زنان و خانواده، بهمناسبت چهلمین سالگرد تأسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و با محوریت بررسی «آسیبشناسی و امکانسنجی سیاستگذاریهای برش جنسیتی در حوزه علم و آموزش» برگزار شد.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این رویداد با مشارکت ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی و امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی و حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، و دکتر فهیمه فرهمندپور، دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
تمرکز بر تدوین الگوی حکمرانی تمدنی
دکتر فهیمه فرهمندپور، دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، در این نشست با تشریح ویژهبرنامههای این ستاد به مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر اهمیت تدوین الگوی حکمرانی تمدنی در حوزه زنان و خانواده تأکید کرد.
وی اظهار داشت: «این سلسله نشستها با هدف بررسی مسائل کلیدی و ارائه راهحلهای ساختارمند برای چالشهای حوزه زنان و خانواده طراحی شده است. موضوعاتی همچون حکمرانی مردمیسازی، نظام دادرسی ویژه زنان، شهر خانوادهمحور، مبانی علوم دینی نظریه جنسیت، و امکانسنجی تدوین قانون جامع خانواده از جمله محورهای این نشستها هستند. در این راستا تعاملات مؤثری با نهادهایی همچون قوه قضائیه، مجلس شورای اسلامی، شهرداری تهران، حوزه علمیه، و دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است.»
دکتر فرهمندپور این رویکرد را تلاشی برای حل مسائل اساسی و ایجاد الگویی جامع در حکمرانی تمدنی دانست و افزود: «هدف ما، دستیابی به مدلی کاربردی و هماهنگ برای ارتقای جایگاه زنان و خانواده در چارچوب ارزشهای تمدنی است.»
تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی
وی با تقدیر از مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی در این مسیر خاطرنشان کرد: «در این نشست، آسیبشناسی سیاستگذاریهای علمی و آموزشی از منظر جنسیتی مورد بحث قرار گرفت و امیدواریم که از این همکاریها بتوانیم گامی مؤثر در تدوین سیاستهای آیندهنگرانه برداریم.»
این نشست در راستای تحقق اهداف کلان شورای عالی انقلاب فرهنگی، گامی مهم در مسیر تدوین سیاستهای جامع و پایدار برای حوزه زنان و خانواده به شمار میرود.
گزارش تصویری جلسه در اینجا قابل مشاهده است