کد خبر: 15832| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۱۴ دی سال ۱۳۹۹ | ساعت ۱۵:۴۱:۰ | تعداد بازدید: ۲۳۲۸

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بابیان اینکه شهید سلیمانی مانند همه مردان تاریخ‌ساز هم در زمان حیات در این دنیا و هم درزمان حیات در دیار باقی تاریخ‌ساز بود، گفت: مردان بزرگ هم در حیات و هم در مماتشان تاریخ سازند.
دکتر غلامعلی حداد‌عادل در آیین افتتاحیه همایش علمی رسانه و مکتب سلیمانی با اشاره به کتاب «از چیزی نمی‌ترسیدم» که زندگینامه خودنوشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از تولد تا 22 سالگی است، گفت: اگر کسی این کتاب را بخواند و بفهمد که چنین فردی، با این عظمت، از روستایی دورافتاده از یک شهرستان به چنین شخصیت و مقامی رسیده است، متوجه می‌شود که این مرد یک معجزه است.
حدادعادل بابیان اینکه شهید سلیمانی با شهادتش به سرمایه‌ای ابدی برای مردم ایران و جهان اسلام بدل شد، گفت: مردم با آن تشییع بی‌مثال نشان دادند که سلیمانی را به‌عنوان یک سردار می‌شناسند.
وی با تأکید بر اینکه شناخت شهید سلیمانی بهترین و روشن‌ترین روش شناخت الگویی است، گفت: به‌جای بحث‌های مفهومی اگر ویژگی را با مصداق نشان دهیم شک و تردید‌ها برطرف می‌شود، چراکه دلیل بر امکان امری وقوع آن است که اثرگذاری این الگو از بحث‌های مفهومی هزاران بار بیشتر است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به اهالی رسانه ملی، اهل‌قلم و فرهنگ و همه‌کسانی که در جایگاه تعلیم و تربیت قرار دارند توصیه کرد: از الگو بودن شخصیت این شهید بیشتر استفاده کنند.
وی افزود: از برنامه‌سازان می‌خواهم از یک‌سو مسائل کشور را و از یک‌سو شخصیت سردار سلیمانی را به‌عنوان یک سرمایه در نظر بگیرند و به ازای هر یک از مسائل کشور بعدی از شخصیت این سردار را برجسته و به نسل جوان به‌عنوان الگو معرفی کنند.
حداد عادل با اشاره به اینکه امروز دشمنان ایمان و اخلاق مردم را نشانه گرفته‌اند، گفت: باید این مسائل را فهرست و از شخصیت شهید والامقام الگوبرداری کنیم.
وی افزود: اگر کسی بتواند کتاب جامعی درباره شخصیت این شهید بنویسد، می‌تواند هر بعد از شخصیت این شهید را به‌عنوان یکی از سرفصل‌های کتابش قرار دهد.
دکتر حداد عادل سپس به ابعاد شخصیتی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت و گفت: مهم‌ترین بعد از ابعاد وجودی او بعد ایمان و اعتقاد او است که عشق به شهادت از دل این ویژگی درون او می‌جوشید.
وی بعد عقلانیت را بعد دیگری از شخصیت حاج قاسم خواند و گفت: تجزیه‌وتحلیل این مرد بزرگ از اوضاع منطقه نشان از خردمندی و عقلانیت ممتاز او داشت. هیچ‌گاه در تحلیل اوضاع حرفی به‌گزاف و بی‌ربط از او شنیده نمی‌شد.
بعد دیگری از شخصیت سردار که حداد عادل از آن یادکرد قابلیت سردار در تحکیم وحدت بین مردم منطقه بود. از رئیس رسانه ملی و همکارانش درخواست می‌کنم به این بعد توجه کنند که سردار به‌عنوان قهرمانی که دل همه مردم ایران را به‌سوی خودش معطوف کرده بود، نقش مهمی در حفظ وحدت داشت.
رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی بینش سیاسی را از ویژگی‌های دیگر این سردار رشید اسلام دانست و گفت: این‌همه ولایتمداری او برخاسته از ایمان و اعتقاداتش بود و بر مبنای همین ارادت همان‌طور که مقام معظم رهبری تشخیص داده بودند که باید در سوریه مقابل دشمن ایستاد، برخلاف مخالفت برخی در داخل که رفتارشان از یادمان نخواهد رفت، در این کشور به جنگ دشمن رفت و این بصیرت سیاسی او باید برای همه تجزیه‌وتحلیل شود.
حداد عادل سپس از مردم‌داری، تواضع و شجاعت سردار یاد کرد و گفت: باید با تبیین این ویژگی‌ها به مردم ایران نشان داد که ملت بزرگی هستند، به طوری که فرزندی از عمق دورافتاده‌ترین روستا‌هایشان به‌جایی می‌رسد که چهار ساعت در کاخ کرملین با پوتین مذاکره و او را به حضور در جنگ سوریه متقاعد می‌کند.
حداد عادل بابیان اینکه شخصیت سردار همچون کیمیای ملت ایران است، گفت: از چنین شخصیتی باید سریالی فاخر به دست توانمندترین افراد ساخت تا از دل این سریال یک فیلم فاخر تهیه شود تا سردار را به جهانیان معرفی کند.
وی گفت: یکی از بهترین منابع برای معرفی شخصیت او زندگی‌نامه خودنوشت و وصیت‌نامه این شهید است که بسیار برای مردم آموزنده خواهد بود.

منبع:روابط عمومی رسانه ملی

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7