عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاهها باید کیفیتمدار باشند و گفتمان دانشگاه نباید بر اساس دوقطبی زن و مرد باشد.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با بیان این مطلب که استان مازندران دارای مفاخر بسیاری در عرصههای مختلف فرهنگی، دینی و اجتماعی است، گفت: «طالب آملی» یکی از ستارههای درخشان زبان و ادب فارسی است که خوش درخشید.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: معلم تنها عنصر ذیشعور و ذی روح در آموزش و پرورش است و مانند روح در تن است.
آئین بزرگداشت حکیم «اخوینی بخاری» پزشک نامدار ایرانی عصر سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ در تالار اجتماعات شهید مطهری(ره) انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.
مراسم قرائت زیارت اربعین و اقامه عزای حسینی صبح یکشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۳ با حضور رهبر انقلاب اسلامی برگزار میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: زبان فارسی یکی از ارکان هویت ملی ایرانیان است و تا وقتی ایران بوده، زبان فارسی نیز بوده و تا وقتی زبان فارسی باشد، ایران هم خواهد بود.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ضمن تأکید بر اینکه اینکه فردوسی در شاهنامه هرگز دوگانگی و دوقطبی ملی و مذهبی را ایجاد نکرده اما هویت ایرانی را نشان داده است، عنوان کرد: هم تاریخ و هم زبان فارسی وامدار زبان فارسی است.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، بر نیاز توجه به علوم انسانی تاکید کرد و گفت: علوم انسانی در اذهان مدیران جامعه ما به عنوان امر ضروری جا نیفتاده است.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: هیچ ملتی بدون یک نظام تعلیم و تربیت و نظام آموزشی قوی، نیرومند نمیشود چراکه ریشه قدرت هر ملتی در مدرسه و دانشگاه است و اگر تحقیق کنید حتی یک استثناء هم در این مورد وجود ندارد.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: سهروردی از تمثیل نور استفاده و آن را جانشین مفهوم وجود میکند. این انتخابی هوشمندانه بوده که در حکمت اسلامی تحت تأثیر معارف قرآنی و بسط فلسفه اسلامی صورت گرفته و در ایجاد حکمت متعالیه ملاصدرا مؤثر افتاده است.
دکتر غلامعلی حداد عادل با اشاره به ضرورت غیرت نسبت به زبان فارسی، میگوید: زبان فارسی آنقدر شیرین است و آنقدر در جان و دل همه ایرانیها، چه زبان مادریشان فارسی باشد و چه نباشد، جا دارد که هیچ توطئهای نمیتواند بین مردم ایران و زبان فارسی فاصله بیندازد.
دکتر غلامعلی حداد عادل گفت: ویژگیهای روحی و شخصیتی شهید سلیمانی، میتواند بهترین الهامبخش هنرمندان از جمله موسیقیدانها باشد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir