کد خبر: 15000| تاریخ انتشار: شــنـبـه ، ۳ آبان سال ۱۳۹۹ | ساعت ۸:۲۰:۰ | تعداد بازدید: ۲۴۵۱

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به همکاری شرکت نیروی برق غرب و پارک علم فناوری کرمانشاه جهاددانشگاهی در راه اندازی مرکز نوآوری کشاورزی هوشمند گفت: علاقه مندیم در حوزه های دیگر همچون فعالیت های مهندسی برق و مخابرات که در کشور در حال توسعه و مورد توجه است، با شرکت نیروی غرب همکاری کنیم.
دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، امروز(اول آبان) در حاشیه افتتاح مرکز نوآوری کشاورزی هوشمند که با مشارکت پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه و شرکت نیروی غرب ایجاد شده، با ارزشمند خواندن راه اندازی این مرکز، اظهار کرد: در شرایط فعلی، کشاورزی ما باید متکی بر توسعه علم و فناوری با بیشترین بهره وری باشد.
رییس جهاددانشگاهی اظهار کرد: در شرایط کنونی باید توسعه اقتصادی خودمان را متکی بر توسعه علمی و فناورانه کنیم تا بتوانیم با دنیا رقابت داشته باشیم.
وی با اشاره به اهمیت راه اندازی مرکز نوآوری کشاورزی هوشمند در کرمانشاه، اظهار کرد: این مرکز می تواند این فرصت را در اختیار جوانان کرمانشاهی و حتی استانهای همجوار قرار دهد که ایده های علمی خودشان را به منصه ظهور برسانند.
دکترطیبی تاکید کرد: خوشبختانه این مرکز به عنوان یک شتابدهنده نیز عمل می کند و حمایت هایی را نیز از این جوانان خواهد داشت.
وی با قدردانی از تلاش های پارک علم و فناوری کرمانشاه جهت راه اندازی این مرکز، گفت: این مرکز  باید پایلوت و الگویی برای سایر افراد و شهرستانهای استان باشد و حتی خدماتشان را هم صادر کنند.
رییس جهاددانشگاهی به همکاری شرکت نیروی برق و پارک علم  فناوری استان در راه اندازی این مرکز اشاره کرد و گفت: علاقمندیم در حوزه های دیگر همچون فعالیت های مهندسی برق و مخابرات که در کشور در حال توسعه و مورد توجه است، با شرکت نیروی غرب همکاری کنیم.
سیامک آزادی سرپرست پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز با بیان اینکه مرکز نوآوری کشاورزی هوشمند، پنجمین مرکزی است که با حمایت و مشارکت پارک علم و فناوری استان راه اندازی می شود، گفت: در دل این مرکز یک شتابدهنده تخصصی وجود دارد که هدف آن تجاری سازی نیازهای فناورانه کشور و استان در حوزه کشاورزی هوشمند است.
وی اظهار کرد: این مرکز تیم ها و استارتاپ هایی را در حوزه کشاورزی هوشمند جذب می کند و فعالیت آنها تا زمانی که محصول تولید شده کاملا تجاری سازی و به بازار عرضه شود، ادامه پیدا می کند.
سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه افزود: برنامه ای کلان طراحی کرده ایم که به همه محصولات و فناوری هایی که مورد نیاز هست با تاکید بر قابلیت های استان و فناوری هایی که وارداتی است و اکنون در کشور در دسترس نیستند، ورود می کنیم.
مریم حسینی مدیرعامل شرکت نیروی غرب نیز با بیان اینکه باتوجه به ظرفیت های استان تلاش داشته ایم تا روی بخش کشاورزی هوشمند بیشتر تمرکز کنیم، افزود: طبق آمایش سرزمین، کشاورزی جزو مزیت های رقابتی کشور و استان کرمانشاه است.
مدیرعامل شرکت نیروی غرب تصریح کرد: از سوی دیگر در بحث فناوری اطلاعات نیز هم از نظر دانشجو و هم از نظر فارغ التحصیلان این رشته سهم بالایی را در کشور داریم که امتیاز مهمی است.
وی اضافه کرد: در این راستا، بدنبال این هدف بودیم که با استفاده از تکنولوژی و فناوری، برای بهره برداری مطلوب‌تر در بخش کشاورزی و به ویژه کشاورزی شهری استفاده کنیم.
حسینی در خصوص رویکرد مهم مرکز نوآوری هوشمند کشاورزی استان هم گفت: با ایده هایی که در این مرکز شکل می گیرد و سرمایه گذاری روی ایده ها کمک می کنیم کسب و کارهایی در این بخش شکل گیرد و مشکلی از مشکلات حوزه کشاورزی استان را نیز حل کنیم.
وی افزود: برای نمونه در بحث بهینه سازی مصرف آب در بخش کشاورزی با توجه به الگوهای جهانی و بومی سازی آنها راهکارهایی را در این رابطه ارائه می دهیم.
مدیرعامل شرکت نیروی غرب اعلام کرد: در این مرکز در کنار برگزاری رویدادها و استارتاپ ها، واحدهای تحقیقات توسعه شرکت های بزرگ و سایر شتابدهنده های دیگری که در استان در حال شکل گیری هستند، مستقر خواهند شد.

منبع:روابط عمومی جهاددانشگاهی

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7