کد خبر: 14710| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۶ مهر سال ۱۳۹۹ | ساعت ۱۱:۳:۰ | تعداد بازدید: ۲۱۹۲

رئیس جهاد دانشگاهی کشور گفت: اغلب بنگاه‌‌های بزرگ اقتصادی کشور به معنی واقعی خصوصی نیستند و بیشتر شکلی از شبه دولتی یا خصوصی دولتی دارند؛ به این معنی که با رانت سرپا مانده اند و اگر رانت ها قطع شود، دیگر اقتصادی نیستند.
دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی کشور با انتقاد از ساختار بنگاه ‌داری در کشور، اظهارداشت: ساختار بنگاه ‌داری در کشور نیاز به اصلاح رویه جدی دارد زیرا ادامه این وضع به خسارت های جبران ناپذیری در صنعت و اقتصاد کشور منجر می شود.
وی توضیح داد: در حال حاضر اغلب بنگاه ‌های بزرگ اقتصادی کشور به معنی واقعی خصوصی نیستند و بیشتر شکلی از شبه دولتی یا خصوصی دولتی دارند؛ به این معنی که این بنگاه ها با رانت سرپا مانده اند و اگر رانت هایی که به آنها داده می ‌شود، قطع شود عموماً اقتصادی نیستند.
*اساس بنگاه داری باید خصوصی باشد
رئیس جهاد دانشگاهی کشور با انتقاد از این شیوه بنگاه داری در کشور، تاکید کرد: باید بنگاه های اقتصادی کشور به سمت خصوصی شدن حرکت کنند و به معنی واقعی خصوصی شوند. 
طیبی اضافه کرد: در این راستا اگر حمایت و یارانه ای هم وجود دارد باید به بنگاه ‌هایی داده شود که دارای مراکز تحقیق و توسعه قوی تر و بزرگ تری باشند و به تعبیری هر روز در حال توسعه و ارتقا فناوری های خود هستند که ماحصل این رویه، کمک به توسعه فناوری در کشور خواهد بود.
انتهای پیام/

منبع:فارس

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7