کد خبر: 10370| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۱۱ اسفند سال ۱۳۹۸ | ساعت ۱۳:۲۰:۰ | تعداد بازدید: ۲۵۶۷

رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: اثرات اجتماعی علم باید در جامعه ملموس‌تر شود؛ به نحوی که مردم بدانند این مقالات و فعالیت‌های صورت گرفته در زندگی آن‌ها چه کارایی دارد.
جبار علی ذاکری، رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: گذر از مصرف‌کنندگی علم و حرکت به سمت تولید علم نافع ملی با کاربردی شدن پژوهش‌ها امکان پذیر خواهد بود.
 
ذاکری با بیان اینکه دانشگاه علم و صنعت در حوزه علوم کاربردی فعال است؛ اظهار کرد: دانشگاه علم و صنعت در حوزه‌هایی همچون صنعت راه آهن، خودرو، برق، ماهواره و حوزه‌های مهندسی پزشکی که تماما تقاضا محورهستند به فعالیت می‌پردازد. به عنوان نمونه دانشکده مهندسی شیمی قرارداد‌های متعددی را در جهت تولید کاتالیست برای صنعت فولاد به امضاء رسانده است. به طوری که به تولید محصول منتج شده و ما را از واردات این محصول بی‌نیاز کرده‌اند.
 
رئیس دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه امیدوارم در طول سال جاری مراودات علمی دانشگاه‌ها با صنعت افزایش یابد، تصریح کرد: اکنون که شرایط تحریمی بر صنعت فولاد و نفت حاکم شده است بخش مصرف گرایی و تولید معنی پیدا کرده است، زیرا صنعت راهکار دیگری برای رفع نیاز‌های خود نداشت به همین منظور به سمت دانشگاه‌ها آمد تا از ظرفیت آن‌ها استفاده کند.

وی افزود: اثرات اجتماعی علم باید در جامعه ملموس‌تر شود به نحوی که مردم بدانند این مقالات و فعالیت‌های صورت گرفت در زندگی آن‌ها چه سازو کاری دارد. زیرا برخی از این تولیدات علمی به صورت مستقیم و برخی به صورت غیرمستقیم در جامعه تاثیر می‌گذارند. به عنوان مثال تجهیزاتی برای افراد ناتوان یا قطع نخاعی با استفاده از فناوری جدید ساخته شد تا شرایط زندگی برای آن‌ها راحت‌تر شود، این محصول به صورت مستقیم تاثیر گذار بود، اما محصولات دیگری همچون کاتالیست به صورت غیرمستقیم در زندگی مردم اثر می‌گذارند.
 
ذاکری در پایان خاطرنشان کرد: ما به دنبال مدیریت کسب و کار و صنایع هستیم به همین منظور در مقطع کارشناسی مدیریت کسب و کار الکترونیکی گام‌هایی برداشته‌ایم و فعالیت‌های انجام شده را به صنعت ماهواره تعمیم داده‌ایم تا در بحث تولید علم تقاضا محور حرکت کنیم. امیدوارهستیم شرایط سختی که بر جامعه ما حاکم شده با فعالیت‌های مضاعف تقلیل یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7