رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان اینکه باید اشتغال دانشآموختگان اولویت دانشگاهها باشد، گفت: اکنون فرصت آن رسیده تا دانشگاهها به سمت نسل سوم مراکز علمی حرکت کرده و با بهرهگیری از دانشهای قبلی به ایجاد کسب و کار بپردازند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: ایجاد انگیزه در اساتید و دانشجویان برای استفاده از آموزشهای مجازی و تفویض اختیارات و برداشتن محدودیتها در ارائه دروس الکترونیکی ضروری است.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: سامانه دانشگاه را به صورت صوتی و تصویری فعال کردهایم تا دانشجویان بتوانند به راحتی از تزهای خود دفاع کنند و از هفته آینده مجوز دفاع غیرحضوری هم به دانشجویان داده خواهد شد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ضمن تشریح فعالیتهای انجام شده در این دانشگاه در سال ۹۸ گفت: قصد داریم در سال ۹۹ حدود ۵ رشته گرایش جدید در دانشگاه علم و صنعت ایجاد شود، البته ظرفیت جدیدی برای پذیرش دانشجو ایجاد نخواهد شد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: اثرات اجتماعی علم باید در جامعه ملموستر شود؛ به نحوی که مردم بدانند این مقالات و فعالیتهای صورت گرفته در زندگی آنها چه کارایی دارد.
دکتر جبارعلی ذاکری گفت: در ادامه ترغیب اکوسیستم پژوهشی یک مرکز نوآوری در هفته پژوهش و 3 مرکز دیگر را سال آینده افتتاح میکنیم.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان اینکه سال آینده 5 مرکز نوآوری راه اندازی می کنیم، گفت: معتقدم باید در مراکز رشد از توان نخبگان علمی استفاده شود تا شرکتهای دانش بنیان از داخل این مراکز، تحقیقات علمی عقب مانده کشور را به نتیجه برسانند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: معتقدم آینده علم پزشکی با گسترش و ترویج علوم شناختی دچار تغییرات همراه با پیشرفت میشود و در نوآوری و فناوری دستاوردهای قابل توجهی را به وجود می آورد.
دکتر ذاکری گفت: دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان مهندسان آچار به دست افرادی متخصص و خلاق هستند که می توانند به توسعه کشور کمک کنند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت از راه اندازی کمیته کارگروه اخلاق پژوهشی برای مقابله با تقلب علمی در دانشگاه خبر داد و گفت: طی یکسال گذشته هیچ مورد تقلب علمی توسط این کمیته گزارش نشد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت، گفت: نشست روسای دانشگاهها و مراکز پژوهشی و فناوری به دنبال بهرهمندی دولت از ظرفیت این مراکز در شرایط تحریم است.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir