مراسم رونمایی از برنامه های سه گانه رادیو فرهنگ ویژه صیانت از زبان فارسی و تقدیر از اسماعیل آذر با حضور دکتر غلامعلی حداد عادل برگزار شد.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی معتقد است شیوع ویروس کرونا درکنار سختیها و تلخیهای بسیاری که دارد، جنبهها و نکات مثبتی هم داشته است.
دکتر غلامعلی حداد عادل، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس فرهنگستان زبان، تازهترین سروده خود را به زندهیاد قیصر امینپور تقدیم کرد. امروز دوازدهمین سالروز درگذشت این شاعر انقلاب است.
بنیاد سعدی برای افزایش گستره آموزش زبان فارسی و تسهیل آن میان کشورهای نزدیک از جهت فرهنگی، همافزایی با سفرا و دیپلماتهای فارسیزبان و فارسیگوی مستقر در تهران را در نشستی هدف قرار داد. بنیاد سعدی برای افزایش گستره آموزش زبان فارسی و تسهیل آن میان کشورهای نزدیک از جهت فرهنگی، همافزایی با سفرا و دیپلماتهای فارسیزبان و فارسیگوی مستقر در تهران را در نشستی هدف قرار داد.
چاپ تازهای از ترجمه دکتر حدادعادل از قرآن کریم منتشر شد. مهمترین دغدغه مترجم، فهم عموم مردم از کلام الله مجید بوده است.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در بازدید از موکب اهالی هنر و رسانه در طریق الحسین، اربعین را از زیباترین جلوههای هنری دین دانست.
مراسم رونمایی از ترجمه های انگلیسی، عربی و اردوی کتاب «به صحرا شدم عشق باریده بود» با قلم غلامعلی دکتر حداد عادل با حضور اصحاب قلم و مدیران فرهنگی در کتابخانه مرکزی پارک شهر برگزار شد.
مراسم معرفی کتاب «به صحرا شدم، عشق باریده بود...» (گزارشی از راهپیمایی اربعین) نوشته غلامعلی حدادعادل و همچنین رونمایی از ترجمههای انگلیسی، اردو و عربی این کتاب برگزار میشود.
شب انشاء، به همت مجله بخارا، امروز عصر، دهم مهرماه در بنیاد موقوفات دکتر افشار برگزار شد.
دکتر غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه بوعلی سینا گفت: گفتگوی ادیان و همکاری بین آنها می تواند یک بستر مناسب برای میراث فرهنگی باشد؛ گفتگو در جاده ابریشم میتواند اقتصاد و تجارت را از تبدیل شدن به یک ابزار استعماری حفظ کند.
رییس فرهنگستان زبان فارسی گفت: طرحی داریم تا یک فرهنگ ۳۵ جلدی با قطع رحلی و متشکل از ۳۰ هزار صفحه، برای زبان فارسی تألیف شود و نزدیک ۲۵ سال در تالیف آن سرمایهگذاری و نیروی انسانی تربیت کردهایم.
برنامه گفتوگوی ویژه خبری با حضور غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان به بررسی خطر فرسایش زبان و ادب فارسی پرداخت.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir