رهبر معظم انقلاب اسلامی با درخواست رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر در حکم شهید تلقی شدن علی لندی نوجوان فداکار ایذهای موافقت کردند.
وزیر آموزشوپرورش با تأکید بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اظهار کرد: هر مدرسه را به یک آزمایشگاه بزرگ برای گفتگوهای عمیق درباره ایثار تبدیل کنیم چراکه هیچ موضوعی بهاندازه تأمل در انجام این هدف ظرفیتهای یادگیری ما را بالا نمی برد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور امروز در دیدار نماینده ولی فقیه در مازندران از تدوین سند ملی ایثار و شهادت در اسفند ماه امسال خبر داد.
رئیس رسانه ملی، سازمان صداوسیما را خادم خانواده شهدا و ایثارگران خواند و گفت: امروز پرچم شهدا را در نبرد با هجمه همهجانبه دشمنان در دست گرفتهایم و عزم برافراشته نگاهداشتن آن داریم چون با تمام وجود معتقدیم شهدا و ایثارگران بالاترین داشته ما برای مقاومت در برابر دشمن هستند.
در دومین روز از هفته دولت، آئین تجلیل از خانواده های شهدای دولت، به همت اداره کل اسناد و انتشارات بنیاد شهید در موزه شهدا برگزار شد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir