حجتالاسلام غلامی تصریح کرد: جشنواره فارابی هر ساله آخرین وضعیت علمی و مخصوصاً نظریهپردازیها در علوم انسانی و اسلامی را رصد و ارزیابی و نقاط ضعف و توانمندیها را به شکل عالمانه مشخص میکند و با ایجاد محیط داوری ارزشمند در سطح عالی، زمینه تحول در علوم انسانی و اسلامی متناسب با اقتضائات آنها را فراهم میکند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برگزاری جشنواره بین المللی فارابی نشاندهنده اهمیت دادن به صاحبان آثار برجسته؛ بهویژه نظریهپردازان و نوآوران برجسته در منظر نظام آموزش عالی ایران است.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره بینالمللی فارابی تاکید کرد: تقویت شبکه نخبگان علوم انسانی برای گسترش تعاملات علمی ضروری است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، رییس و دبیر جشنواره بینالمللی فارابی را منصوب کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه برنامهریزی برای کاهش مشکلات و نگرانیها در کشور باید معطوف به تدوین بستههای سیاستی دقیق و مناسب از سوی اندیشمندان حوزه علوم انسانی باشد، گفت: جشنواره فارابی تمام تلاش خود را به کار برده تا در حفظ استقلال علمی پیشتاز بماند.
برگزیدگان یازدهمین دوره جشنواره بینالمللی فارابی، ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی، امروز(دوشنبه) در آیین اختتامیه جشنواره که با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد، معرفی و تقدیر شدند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir