دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: تبادلات بین المللی و همبستگیهای فرهنگی، مهمترین رکن برای بقا و توسعه فرهنگی شهرهای همجوار دریای خلیج فارس است که پرچمداری فرهنگ خلیج فارس را در عرصه جهانی حفظ میکند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: اگر مشارکت مردم و فرهنگ عمومی احیا شود اقتصاد ایران نجات پیدا میکند در غیر این صورت با راهحلهای وارداتی، دولتپایه و نگاه بالا به پایین آنگونه که در طول سالهای گذشته شاهد بودیم و آزمون و خطا هم کردیم، راه به جایی نمیبریم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: برنامه ملّی گسترش انس عمومی با ادبیات کهن فارسی در آستانه تصویب در این شورا قرار دارد.
امامی با اشاره به سبک زندگی ایرانی اسلامی و جایگاه حفظ خانواده در این عرصه اظهار کرد: اَبَررویداد ملی «خانواده و فرهنگ عامه» گامی در راستای احیای خانواده ایرانی اسلامی است.
سید مجید امامی گفت: تحول فرهنگی از مسیر خانواده میسر است و نجات خانواده هم، از طریق فرهنگ عمومی امکان پذیر است.
دبیر شورای فرهنگ عمومی در خصوص برنامه های شورا در جهت حمایت از هنرهای نمایشی و مشخصا تئاتر بیان کرد: یکی از حمایت های بسیار ویژه ای که شورا آن را پی گیری میکند، بحث ثبت جهانی گونه هایی از نمایش در فهرست میراث ناملموس جهانی است.
رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: باید میان صنعت پوشاک، صنعت نساجی و نظام نوآوری در کشور تعاملی ایجاد شود تا شاهد مرتفع شدن چالشهای عمده این صنعت باشیم.
مسئول کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با اشاره به مشکلاتی که درباره تبلیغات پوشاک با رعایت ارزشها و حریم فرهنگی کشور وجود دارد، اعلام کرد: از هوش مصنوعی و روشهای جدید برای تبلیغات پوشاک بهرهمند خواهیم شد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به ثبت هفت روزمحصول در تقویم رسمی کشور بنابر جشنها و آیینهای شکرگذاری محصولات، این اقدام را با هدف توسعه نشاط اجتماعی، احیای فرهنگ روستا و تولید کشاورزی عنوان کرد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با بیان اینکه در حال رصد امور فرهنگی کشور هستیم گفت: استانداران پشتیبان اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی در استان هستند.
سیاست ما در تقویم رویکرد متوازن به ظرفیتهای تاریخ ایران، تاریخ اسلام و تاریخ انقلاب اسلامی است و معتقدیم همه اینها باید در طول هم قرار بگیرند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به ضرورت به کارگیری گفتمان مسجدمحور در ساختار فرهنگی کشور، گفت: مساجد باید کانون حل مسائل اجتماعی در جامعه باشند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir