نشستهای تخصصی «حکمرانی زمینهساز» با تأکید بر آموزههای قرآنی و سیرۀ اهلبیت(ع) در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم برگزار میشود.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه باید حریم بحث مرجعیت علمی قرآن کریم حفظ شود، گفت: باید مرجعیت علمی قرآن کریم نیز به سمت تولید محتوا برود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دفتر تبلیغات حوزه در پرورش مربی کودک و نوجوان پیشرو است و سابقه خوبی در این زمینه دارد و طرحهای خوبی موردنظر است که نیازمند پشتیبانی استانی و ملی است.
همایش حکمرانی دینی و سیاستگذاری علم و فرهنگ مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به همت شورای تخصصی حوزوی امروز (پنج شنبه 8 آذرماه) با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر محمدرضا مخبردزفولی رئیس فرهنگستان علوم، دکتر سعیدرضا عاملی رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و حجت الاسلام و المسلمین احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه در سالن همایش شیخ طوسی دفتر تبلیغات اسلامی در قم برگزار شد.
در نشست مشترک رؤسای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی بر توسعه همکاریهای دوجانبه تأکید شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: توجه به نیازهای زمان و مخاطبشناسی در نهادهای دینی، و شناخت دقیق مخاطب و زمانهای که در آن زندگی میکنیم، امری ضروری و حیاتی است.
حجتالاسلام و المسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، صبح امروز (سوم آذر)، از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بازدید کرد. در این بازدید، مدیران ارشد پارک و دانشگاه گزارشی از دستاوردها، برنامهها و چالشهای این مرکز ارائه کردند.
توانمندسازی عناصر فرهنگی در استان، اعمّ از روحانیان، دبیران و فعالان فرهنگی، با حضور اساتید و نخبگان دفتر تبلیغات حوزه قم هستند، میتواند بسیار منشأ اثر و برکاتی برای آذربایجان شرقی باشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: کاری که محور مقاومت در یک سال اخیر انجام داد، دو ستون «مظلومنمایی» و «جلب یهودیان به قدس» را متزلزل کرد و رو به ویرانی نهاد و به جهان نشان داد این رژیم به هیچ قانون، قاعده، اصل اخلاقی و اساسی ملتزم نیست.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تأکید کرد که صدا و سیما باید در سطح کلان برای افزایش مخاطب برنامه ریزی و تلاش کند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی گفت: ما نسبت به کسانی که فاصله گرفتهاند و تغییر ذائقه پیدا کردهاند و حتی پای منبر نمیآیند و عمده زیستشان فضای مجازی است هم به لحاظ محتوای معنایی، هم الگو و ابزار فعالیت ارتباطی و هم نسبت به کنشگری که بتواند با مهارت برخورد کند، ضعف داریم و این ضعف باید جبران شود.
کتاب «عدالت اجتماعی و فکر اسلامی معاصر» اثر حجتالاسلام والمسلمین احمد واعظی در ۳۱۹ صفحه منتشر شد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir