مدیر امور رسانه و فضای مجازی ستاد فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: حکمرانی فضای مجازی به همکاری و همگرایی دستگاهها و مراکز تصمیمگیر، سیاستگذار و قانونگذار نیازمند است تا به وحدت گفتمانی و اجرایی برسد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور در سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج پایتخت آن را مصداق بارز جهاد تبیین با ابزار مدرن دانست و با بیان اینکه در فعالیتهای دیجیتالی و فضای مجازی خلأ محتوایی داریم تأکید کرد که نیروهای انقلابی باید با هدف حفظ انقلاب اسلامی جهاد در فضای مجازی را دنبال کنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در عصر ما به دلیل وجود اطلاعات گسترده بومی نشده و ناشناخته، عدم فراگیری سواد رسانهای میتواند منجر به بحران هویت افراد بشود.
چارچوب فعالیتها و محتوای منتشر شده از سوی مسئولان و دستگاهها در فضای مجازی از سوی شورایعالی فضای مجازی مشخص شد تا اولاً امکان اطلاعرسانی بهتر و دقیقتر از این طریق به مردم ایجاد شود و در وهله بعد ضمن حمایت از خدمات پایه داخلی، مردم نیز بتوانند با اطمینان بیشتری به حسابهای کاربری مسئولان و دستگاهها مراجعه کرده و در نتیجه تعامل مردم و مسئولان تسهیل شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در همایش فرهنگ و تربیت در فضای مجازی و دانشگاه هوشمند گفت: باید به گونه ای عمل کنیم که منافع مردم بیشتر شود چراکه فضای مجازی در ارکان نظام تعلیم و تربیت ورود کرده است.
رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده با تاکید بر اینکه آموزش والدیت مطلوب برای والدین بسیار لازم است گفت: ارتباط مستمرِ اثرگذار و مطلوب با نوجوانان نداریم، والدین هم در خانه و هم در آموزش و پرورش گاهی عامدانه این ارتباط را یک طرفه برقرار میکنند این در حالیست که عملا فضای مجازی را نیز رها کردهایم.
رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دشمن در فضای مجازی با هدف قرار دادن حجاب و عفاف به دنبال جنگ داخلی است، حواسمان باشد که هم بیتفاوت نباشیم که عادیسازی شود و هم اینکه به جنگ کشیده نشود.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: فضای مجازی باعث شد نقش والدین و مادر در تربیت فرزند کمرنگ شود.
سمینار سواد رسانهای و اطلاعاتی: پرورش اعتماد برای سواد رسانهای و اطلاعاتی، به مناسبت هفتة جهانی سواد رسانهای و اطلاعاتی در روز دوشنبه 2 آبان 1401، بههمت کرسی یونسکو در فضای مجازی و فرهنگ: دو فضاییشدن جهان، بهدو صورت حضوری و مجازی در دانشکدة مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار شد.
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که برای شرکت در دوازدهمین اجلاس وزرای اطلاعرسانی کشورهای اسلامی به ترکیه سفر کرده است در روز دوم این اجلاس در سخنانی با تاکید بر اینکه اسلام هراسی، معلول روایت های جعلی ارباب قدرت رسانه ای است، گفت: قرائت های افراطی از اسلام توسط ارباب قدرت رسانه ای با تکیه بر مقاصد سیاستمداران خلق شده است وگرنه چگونه ممکن است گروه های افراطی چون داعش در فرصت زمانی اندک پدید آیند و چهره ای ناصحیح از اسلام ارائه کنند.
اعضای شورایعالی فضای مجازی ضمن بررسی آخرین وضعیت فضای مجازی کشور و میزان پیشرفت شبکه ملی، بر ضرورت تقویت زیرساختها و سکوهای داخلی برای توسعه خدمات داخلی و تقویت اقتصاد دیجیتال بر روی این شبکه تاکید کردند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ۹۰ درصد مردم سودان، سوادشان را از طریق سواد قرآنی به دست آوردهاند، گفت: توجه به قرآن کریم تنها از طریق مساجد کافی نیست و لازم است از ظرفیت فضای مجازی در ترویج فرهنگ قرآنی استفاده شود.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir