معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور خبر داد و گفت: سهم گیلان در تعداد شرکتهای تولیدی دانش بنیان فقط ۱۰۰ واحد است.
نشست تجاری فناوری میان شرکتهای دانشبنیان ایران و شرکای تجاری روسی به منظور توسعه بازار محصولات ایرانساخت در این کشور برگزار شد.
پاویون شرکتهای دانشبنیان ایران با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در نمایشگاه ماکس۲۰۲۱ روسیه که مهمترین نمایشگاه بین المللی حوزه هوافضا است، برپا میشود.
یک شرکت دانش بنیان عضو پارک علم وفناوری دانشگاه تهران موفق به طراحی و تولید دستگاه ونتیلاتور با دانش ۱۰۰ درصد بومی شد.
64 نفر از دانشآموختگان 200 دانشگاه برتر سال گذشته موفق به راهاندازی شرکت دانشبنیان شدند.
چند محصول فناورانه شرکتهای دانشبنیان با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری رونمایی شد.
بیش از 50 شرکت دانشبنیان و استارتاپ دستاوردهای ایرانساخت خود را در پاویون شرکتهای دانش بنیان نمایشگاه «جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا Corotech 2020» در معرض دید عموم قرار دادند.
بومیسازی کورههای ذوب القایی فرکانس متوسط با ظرفیت 6 تن یکی از دیگر پیشرفتهای فناوران کشور در یک شرکت دانش بنیان است. پس از این موفقیت آنها در حال ساخت این کورهها با ظرفیت دو برابری هستند. این کورهها از نظر فناوری و کیفیت با نمونههای امریکایی در یک سطح قرار دارد.
محققان یک شرکت دانش بنیان وابسته به دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کیتی را طراحی کردند که در مدت ۵۵ دقیقه و از طریق بزاق دهان ویروس کرونا را تشخیص میدهد.
متخصصان یک شرکت دانشبنیان در مدت زمانی کوتاه موفق به طراحی و ساخت یک ربات خدمت رسان پزشکی شدند. این ربات ایران ساخت با نام «کیوان لایف بات» با ویژگیهای خود در زمان شیوع بیماریهای با ضریب بالای انتقال، ارتباط درمانگر و بیمار را کم میکند. ربات پزشکی کیوان لایف بات امروز به عنوان عضوی از کادر درمان بیمارستان شهید هاشمی نژاد و همزمان در قطر و روسیه فعالیت خود را آغاز کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بهترین حمایت از شرکتهای دانشبنیان حمایت از تولید آنها در بازار است و ورود کالاهای مشابه را اگر کمبود هم داشته باشیم باید متوقف یا محدود کنیم تا شرکتها بتوانند سر پا بایستند و محصولات را به بازار ارائه کنند، البته باید تسهیلاتی برای صادرات محصولات آنها پیشبینی کرد.
معاون علمی و فناوری رییسجمهور با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها در ارائه پیشرفتهترین فناوریها برای کشف و شناسایی مواد مخدر توانمند هستند، گفت: از ورود فناوری و نوآوری شرکتهای دانشبنیان به حوزه کشف، تشخیص و شناسایی حمایت میکنیم.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir