وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بعد از هشت سال دفاع مقدس رهبر معظم انقلاب همواره از کلید واژههای شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی و آسیب فرهنگی نام برده که این نشان می دهد نخستین زمین درگیری تقابل دشمنان با ایران اسلامی در حوزه فرهنگی است.
محمدمهدی اسماعیلی با بیان اینکه آیت الله رئیسی به عنوان یکی از شاگردان مکتب امام صادق(ع) با تلاش شبانه روزی به دنبال تحقق مطالبات بر زمین مانده سال های گذشته است، گفت: دولت مردمی آیت الله رییسی علی رغم جنگ ترکیبی که بدخواهان ملت ایران به راه انداخته اند، با روحیه جهادی تمام توان خود را برای حل مشکلات و مطالبات به زمین مانده سال های گذشته به کار گرفته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست شورای فرهنگ عمومی از افزایش پنجاه درصدی فضای برپایی نمایشگاه قرآن خبر داد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نگاه این وزارتخانه و وزارت آموزش و پرورش به موضوع کتابخوانی دانش آموزان ویژه است و با گفت و گوهای انجام شده امکان تقویت این مسیر نیز وجود دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیمه کردن خبرنگاران را نیازمند تامین منابع لازم دانست و گفت: تعداد خبرنگارانی که از مزایای صندوق اعتباری هنر بهرهمند شدند نسبت به گذشته ۲ تا ۳ برابر افزایش یافته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز معلم توئیتی منتشر کرد و نوشت: معلمی شغل نیست، یک سلوک انسانی است.
وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی به مناسبت آغاز بیست و هفتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران پیامی صادر کرد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir