رئیس شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگویی تفضیلی با اشاره به اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشی کلیدی در هدایت و نظارت بر سیاستهای فرهنگی و علمی کشور دارد، تأکید کرد که این شورا میتواند با تدوین استراتژیهای مناسب، زمینهساز رشد و توسعه علمی و فناوری و در نتیجه پیشرفت کشور در مسیر تمدنسازی باشد.
رئیس فرهنگستان علوم با تأکید بر ضرورت شکلگیری اجماع ملی برای ورود به عصر جدید علم و فناوری عنوان کرد: بدون توجه به پشتوانهها روی هر تحولی برنامهریزی کنیم، عقیم خواهد ماند، لذا برنامهریزان و فعالان این حوزه باید به کلان روندها توجه داشته باشند.
کرسی ترویجی «مولفههای اخلاقی سیاستگذاری علم و فناوری کدامند؟» با سخنرانی دکتر لیلا نامداریان، دانشیار پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، برگزار میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه تحول ساختاری در علم و فناوری در اولویت شوراست، گفت: قرار است موضوع رفع خلاهای علم و فناوری و آموزش عالی در این شورا بررسی می شود.
شاخص جهانی نوآوری یکی از گزارش های معتبر از وضعیت نوآوری کشورهای مختلف است که توسط سازمان جهانی مالکیت فکری انتشار می یابد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر اینکه انتصابات سیاسی در حوزه علم و فناوری "مسموم کننده" است، گفت: من در ۸ سال گذشته هیچگاه انتصاب سیاسی نداشتم.
گزارش جهانی فناوری و نوآوری ۲۰۲۱ منتشر شده است بر این اساس در مجموع کل، ایران رتبه ۷۱ جهان را در فناوری و نوآوری دارد.
مشاور دبیر و مسئول دفتر امور شورای عالی و معین شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: همانگونه که پیشرفت علم و فناوری زمینهساز رشد اقتصادی بیشتر میشود، رشد اقتصادی هم تامین کننده هزینهها و زیرساختهای حرکت به سمت علوم و فناوریها جدید است.
رئیس جمهور با ابراز خرسندی از افتتاح طرح های ملی مهم و ارزشمند دانش بنیان در استان های مختلف کشور، گفت: در 8 سال گذشته در مسیر علم و فناوری و توسعه شرکت های دانش بنیان شاهد یک جهش بزرگ در کشور بوده ایم و بسیار خوشحالم که در سال های جنگ اقتصادی هم مسیر توسعه علم و دانش در کشور را ادامه دادیم و متوقف نشدیم.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امیدواریم در دوره بعد همکاران ما بتوانند موفقتر و قدرتمندتر مجموعه علم وفناوری کشور را پیش ببرند.
دکتر حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل و رئیس مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی اظهار داشت: علم و فناوری که از ستونهای اقتدار نظام است میتواند محور دیپلماسی عمومی قرار گیرد.
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سومین نشست (مجازی) خیرین آموزش عالی کشور (طرح ارتقای خوابگاههای دانشجویی) که امروز (دوشنبه) در محل سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات خیرین در همکاریهایی که با بدنه وزارت علوم انجام دادند وجود خیرین را در کنار آموزش عالی کشور سبب توانمندسازی عرضه علم و فناوری در کشور دانست.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir