پایگاه رتبهبندی تایمز، رتبه بندی دانشگاههای جوان دنیا را در سال ۲۰۲۴ منتشر کرد و در این فهرست ۴۶ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در رتبه بندی حضور دارند.
نتایج رتبهبندی و ارزیابی ۱۱۵ دانشگاه دولتی و ۱۷ دانشگاه غیردولتی کشور توسط مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) اعلام شد.
رتبهبندی تایمز یکی از مشهورترین نظامهای رتبهبندی بینالمللی است که هر ساله دانشگاههای برتر دنیا را بر اساس ۱۳ شاخص عملکردی و در قالب پنج معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بینالمللی جهت انجام مقایسههای جامع و متوازن مورد ارزیابی و رتبهبندی قرار میدهد.
سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و تبریز رتبههای اول تا سوم کشوری را در رتبه بندی دانشگاههای علوم پزشکی ایران در نظام رتبهبندی جهانی Webometrics که در سال ۲۰۲۳ منتشر شده است، کسب کردند.
رییس موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) از حضور ۱۲ دانشگاه ایرانی برای اولین بار در رتبه بندی آسیایی کیو اس ۲۰۲۳ خبر داد و گفت: این نظام رتبهبندی دانشگاههای برتر ۲۳ کشور آسیایی را در سال آینده را معرفی کرده است که در آن ۷۶۰ دانشگاه ارزیابی و رتبهبندی شدهاند.
دانشگاههای تهران، صنعتی امیرکبیر و شیراز بر پایه ویرایش و رتبهبندی جهانی «کیو اس» در فهرست ۷۰۰ دانشگاه و مؤسسه علمی برتر جهان قرار گرفتند که در زمینه توجه به توسعۀ پایدار بهویژه در زمینههای زیستمحیطی و اجتماعی سرآمد هستند.
دانشگاه تهران بر پایه ویرایش ژوئیه ۲۰۲۲ نظام رتبهبندی وبومتریکس (رتبهبندی وب دانشگاهها) ضمن حفظ جایگاه نخست ملی با جهش ۱۰۱ پلهای در رتبه جهانی نسبت به نتایج ویرایش ژوئیه ۲۰۲۱ این رتبهبندی در جمع ۳۰۰ موسسه آموزش عالی برتر جهان جای گرفت.
نظام رتبهبندی شانگهای در سال ۲۰۲۲ برای ششمین سال متوالی، رتبهبندی جهانی موضوعات دانشگاهی (GRAS) را منتشر کرده که بر اساس آن ۳۴ دانشگاه از ایران حضور دارند.
رییس موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) از انتشار نتایج "رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام (Islamic World University Rankings)" در سال ۲۰۲۱ خبر داد و گفت: ۵۸ دانشگاه از ایران در میان ۳۹۸ دانشگاه از ۲۸ کشور اسلامی در این فهرست حضور دارند.
رییس موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) گفت: رتبهبندی جهانی این موسسه در سال ۲۰۲۱ منتشر شد که بر اساس آن تعداد دانشگاههای ایران با افزایش پنج دانشگاه جدید، به ۵۱ مورد افزایش یافت.
تازهترین رتبهبندی موضوعی تایمز در گروه علوم انسانی در چهار رشته اصلی منتشر شد و ۷ دانشگاه ایرانی در جمع برترینهای دنیا قرار گرفتند.
نظام رتبهبندی بینالمللی کیواس رتبهبندی ۲۰۲۲ اشتغال فارغ التحصیلان را منتشر کرد و سه دانشگاه ایرانی در جمع برترین دانشگاههای دنیا با بیشترین میزان اشتغال فارغالتحصیلان قرار گرفتهاند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir