دکتر جواد محمدی دبیر هیئت عالی جذب دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، فرهنگ تغذیه را موضوعی جهانی دانست و گفت: باید به سمت استفاده از غذاها کم چرب، کم شیرین و کم نمک برویم. شیرینی، نمک و چربی بالا جزو عوامل موثر در بالابردن ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، سکتههای مغزی و قلبی، سرطان است که با آموزش و تربیت، فرهنگ تغذیهای را میتوانیم اصلاح کنیم.
وزیر بهداشت با بیان اینکه سلامت مردم در هر کشوری بسیار مهم است، ابراز امیدواری کرد با همکاری و هماهنگی کشورهای فعال در طرح مشترک و اهدای واکسن کووید -۱۹ بتوان سلامت مردم را تامین کرد.
وزیر بهداشت در نشست با رییس و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حمایت از شبکه ها و خانه های بهداشتی، پزشک خانواده، نظام ارجاع و پرونده الکترونیک را جزو شاخص های اصلی این وزارتخانه اعلام کرد.
دبیر کمیسیون سلامت و پزشکی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نقش شورای عالی انقلاب فرهنگی در جایگاه قانونی به عنوان "قرارگاه علم و فرهنگ" در حوزههای رصد، پایش، نظارت، گسترش مرزهای دانش، هدایت و حمایت را میتوان برای جامعه علمی مفید و حائز اهمیت دانست.
وزیر آموزشوپرورش اظهار کرد: همانطور که نگران سلامت فرزندانمان هستیم باید نگران آموزش آنها هم باشیم.
وزیر بهداشت گفت: کرونا، نفس گیرترین هجمه تاریخ نظام سلامت ایران در بیش از 100 سال گذشته بود اما در این شرایط، نقش آفرینی همکاران ما در توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی، افتخار جدیدی است.
وزیر بهداشت گفت: کشورهایی که در زمینه مراقبت های بهداشتی اولیه در منطقه مدیترانه شرقی پیشرفت کردند باید به سایر کشورها کمک کنند، زیرا رفتن به سمت پوشش همگانی سلامت، بدون رسیدن به مراقبت های بهداشتی اولیه امکان پذیر نیست.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir