دکتر حداد عادل در برنامه گفتگوی ویژه خبری درباره بیانیه اعضای شورای عالی انقلاب درباره حجاب اظهار کرد: حجاب در فطرت انسانها وجود دارد و تنها مخصوص دین اسلام نیست.
رییس فرهنگستان زبان و ادب پارسی گفت: وجود شهریار نماد وحدت ملی و خنثیکننده نقشههای شوم بیگانگان برای تفرقهافکنی بود. او نماد وحدت است. شعر شهریار خواص پسند است و عامه فهم.
رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی گفت: حدود یکصد هزار نسخه خطی در کتابخانههای هند فهرست نویسی شده و حدود ۳۰ میلیون سند تخمین زده شده که در کتابخانه های هند موجود است.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی اظهار کرد: استاد مهدی محقق، در دوران قبل از انقلاب، مؤسسه مطالعات اسلامی را در دانشگاه تهران با همکاری مؤسسه مطالعات اسلامی دانشگاه مک گیل کانادا پایهگذاری کردند که جایی برای ارتباط اسلام شناسان و ایران شناسان از اروپا و کشورهای دیگر بود.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: یک عده شیاطین به اصل رابطه حوزه و دانشگاه معتقد نیستند و به دنبال جار و جنجال هستند؛ لذا ما باید تلاش کنیم چنین بهانه هایی به دست بهانه جویان داده نشود.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اشاره به نقش زبان در هویت جمعی گفت: باید نقش زبان را در شخصیت فرد به یاد بیاوریم. آن را بزرگ کنیم و به جامعه تسری دهیم.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با تاکید بر انجام پژوهشهای بنیادی در فرهنگستان در توضیح برخی مشکلات گفت: ما مشکلات اقتصادی و مالی هم در چند سال اخیر کم نداشتیم. تا این اواخر حقالزحمه اعضای کارگروههای واژهگزینی را دو سال بود پرداخت نکرده بودیم.
رئیس هیئت امنای کانون مدارس اسلامی با اشاره به اینکه ۹۶۰مدرسه تحت پوشش مدارس اسلامی هستند گفت: در چهارسال آینده با کمبود نیروی فرهنگی مواجه هستیم.
دکتر غلامعلی حدادعادل در آیین نکوداشت مرحوم حجتالاسلام علی شیخ الاسلامی گفت که او مانع از افراط و تفریط در دانشگاه بود.
دکتر غلامعلی حدادعادل در آیین گشایش باغ فرهنگ کمیسیون ملی یونسکو در کرج گفت که این باغ به تحکیم هویت ملی ایرانیان کمک میکند.
دکتر غلامعلی حدادعادل مدیرعامل بنیاد دایرةالمعارف اسلامی در وبینار آشنایی و تجلیل از «خانم دکتر دلال عباس» گفت: طی سالهای طولانی که افتخار آشنایی و همکاری با خانم عباس داشتم، ایشان را شخصیتی دانشمند، باایمان، بااراده، محترم، متین و صبور یافتهام.
با هدف گسترش همکاریهای آموزشی و پژوهشی در حوزه زبان و ادبیات فارسی در کشور چین، تفاهمنامه همکاری میان بنیاد سعدی و دانشگاه مطالعات بینالملل پکن امضا شد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir