عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در دورهای در غرب ساحت علم و دین را کاملاً از هم جدا دانستند، گفت: این در حالی است که چنین نگاهی به علم دوام نیاورد و امروز تعامل دین و علم و درهم تنیدگی این دو طرفداران زیادی در میان عالمان و اندیشمندان دارد.
برای ساخت یافتن هستههای سخت و کلان، زبان فلسفی نیاز است ولی فرهنگ عمومی مردم جامعه را فیلسوفان نمیسازند بلکه فرهنگ را مجموعه تعاملات انسانهاست که میسازد.
نگاشت سند ملی «ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار» با تلاش حوزه علمیه در حال انجام است که در جلسه ۱۳۴ شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی پیش نویس آن بررسی شد.
پژوهش «پژوهشی در باب وحدت حوزه و دانشگاه» به کوشش دکتر محمد محمدرضایی (مجری طرح)، حجتالاسلام والمسلمین روحالله شاطری (ناظر طرح) حسن مهرآبادی و مصطفی حسینی گلکار (همکاران طرح) و با تلاش دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی منتشر شد.
آیین افتتاح سال تحصیلی مدرسه عالی مطالعات اسلام و غرب وابسته به جامعةالمصطفی(ص) العالمیة با حضور حجتالاسلام و المسلمین دکتر پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
نشست «فلسفهی سیاسی ـ فلسفهی دینی: تعارض یا توافق؟» در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: اگر انقلاب به برکت قیام مردم ساختارهای دنیای سیاسی مدرن را به هم ریخت، باید ساختارهای معرفتی جهان مدرن را هم به هم بریزد و عقلانیت اسلامی را در ساختارها نهادینه کند.
نشست نقد و بررسی کتاب «تکوین نهاد مرجعیت تقلید شیعه» دوشنبه ۲۵ شهریورماه در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار میشود.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر پارسانیا گفت: دینی و فلسفی اندیشیدن به عالم مرحله گذار است که باید به علمی اندیشیدن منجر شود.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir