نشست تاریخ علم با حضور دکتر مخبردزفولی رئیس فرهنگستان علوم و دکتر حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در سالن ابن سینا فرهنگستان علوم برگزار شد.
یازدهمین نشست مرجعیت علمی به ریاست دکتر محمدرضا مخبردزفولی رئیس فرهنگستان علوم و دیگر اعضاء در محل سالن جلسه ابوریحان فرهنگستان برگزار گردید.
یازدهمین نشست مرجعیت علمی با حضور دکتر مخبر دزفولی رئیس فرهنگستان علوم برگزار و درباره الگوی توسعه فناوری نانو در ایران و تاثیر حکمت در پیشرفت علمی بحث شد.
دکتر محمدرضا مخبر دزفولی رئیس فرهنگستان علوم بر اهمیت علوم انسانی و ضرورت تقویت آن برای مرجعیت علمی کشور تأکید کرد و خواستار هم فکری متخصصان علوم مختلف در این زمینه شد.
دکتر مخبردزفولی، رئیس فرهنگستان علوم بر شناسایی موانع دستیابی به مرجعیت علمی تاکید کرد و خواستار ایجاد نظام آموزشی متناسب با مرجعیت علمی شد.
رئیس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه باید از ظرفیت جهانی برای مرجعیت علمی استفاده شود، عنوان کرد: در کنار نگاه نوگرایانه مثبتاندیش در ساخت تمدن نوین اسلامی، نگاه عملگرایانه باید مورد توجه قرار دهیم.
رئیس فرهنگستان علوم با تاکید بر ضرورت تعریف مشترک از مرجعیت علمی عنوان کرد: باید الگوی مرجعیت براساس مزیت بومی و ملی داشته باشیم.
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه امروز با بحران مرجعیت اجتماعی روبرو هستیم، گفت: دانشمندان حتی در کشور ما جایگاه اجتماعی ندارند و ستارههای فوتبال و سینما جای آنان را گرفتهاند و بیشتر روی نسل امروز اثر دارند و همین امر جای سؤال دارد.
رئیس فرهنگستان علوم تاکید کرد: ما ناگزیر از طی مسیر مرجعیت علمی هستیم و این مسیر میتواند به تمدن اسلامی منجر شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در افتتاحیه همایش مرجعیت علمی تاکید کرد: تحقق مرجعیت علمی علاوه بر رسیدن به قلهها، مرزهای دانش، توانمندی در رفع نیاز بشر به مراجعه حداکثری دانشمندان نیاز دارد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: توسعه علم بدون توسعه علومپایه امکانپذیر نیست و برای رسیدن به مرجعیت علمی به این ارتقا نیاز داریم.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: ۳۵ درصد تولیدات علمی کشور با مشارکت بینالمللی است، این بدان معناست که مراجع علمی جهان، مرجعیت علمی کشورمان را پذیرفتهاند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir