عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در جهان امروز هیچ چیزی منفورتر از عنصر عقل نیست، امروز عقل را نفی کرده و میگویند ما چیزی به نام عقل نداریم و کمتر روزی در تاریخ مانند جاهلیت اخرای امروز است البته آن عقلی هم که مطرح است عقلانیت ابزاری است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: استفاده و بهرهوری از هوش مصنوعی با فعالیتهای حوزوی مرتبط است و در رسیدن به قلههای پیشرفت در این حوزه یک روز هم نباید تاخیر داشته باشیم.
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه مقبولیت و مشروعیت دستورات شورایعالی انقلاب فرهنگی با حضور سران قوا تامین میشود بر لزوم قرارگاهی شدن این شورا تاکید کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه حوزه های علمیه از گذشته به مسأله تحقیق توجه داشتند، گفت: در تحقیق باید به روش تحقیق هم اهمیت داده شود؛ روش تحقیق نشان دهنده بلوغ تحقیق و پژوهش است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بررسی فرهنگ از دیدگاه آیت الله جوادی آملی و اندیشه های حکمت متعالیه، این اندیشه ها را حاوی ظرفیتی برای مطالعات فرهنگی دانست.
همایش حکمرانی دینی و سیاستگذاری علم و فرهنگ مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی امروز (پنج شنبه 8 آذرماه) با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر محمدرضا مخبردزفولی رئیس فرهنگستان علوم و دکتر سعیدرضا عاملی رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی، حجتالاسلام و المسلمین احمد واعظی در سالن همایش شیخ طوسی دفتر تبلیغات اسلامی در قم برگزار شد.
به مناسبت چهلمین سال تأسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، میزگردی تخصصی با حضور جمعی از اندیشمندان و صاحبنظران در سالن جلسات شورای تخصصی حوزوی در قم برگزار شد.
عضو هیات مدیره انجمن مطالعات اجتماعی حوزه علمیه گفت: علم فقه بخشی از علم اجتماعی است؛ اما باید در این سیر روند تاریخی ارتباط حوزه با علوم اجتماعی را بررسی کرده و چشمها را روی این وقایع نبندیم.
در آستانه چهل سالگی شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای تخصصی حوزوی با مأموریتی کلیدی در تأمین عقبه دینی و معرفتی برای سیاستگذاریهای فرهنگی و علمی کشور، به تقویت مشارکت و ارتباط نظام مند میان فضلا، نخبگان حوزوی و حوزههای علمیه با قرارگاه علم فرهنگ کشور میپردازد.
کتاب «هفت موج اصلاحات(نسبت تئوری و عمل)» اثر حجتالاسلام و المسلمین حمید پارسانیا در ۱۳۲ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ پنجم رسید.
دبیر علمی دومین همایش هیأت و آئینهای مذهبی گفت: این همایش به لحاظ تاریخی و وضعیت فعلی و افقهای آیندهای که برای هیئتها مطرح است، برنامهریزی شده است. زیرا در برنامهریزی و سیاستگذاریهای نظام اسلامی باید به هیئت توجه شود.
رئیس موسسه حکمتپژوهی علوم دانشگاه تهران گفت: متاسفانه ایران متاخر از کشورهایی نظیر مصر و عربستان در حال پرداختن به بحث نسبت علم و قرآن است و به این جرگه میپیوندد؛ البته دانشگاه تهران میتواند باطلالسحر این قضیه باشد یعنی ورود این محیط آکادمیک و در دستور کار قرار دادن آن یقیناً افقهای بسیار خوبی را برای آموزش عالی ایران میگشاید.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir