دبیرخانه همایش بینالمللی الگوی حکمرانی آیت الله شهید رئیسی با صدور فراخوانی آمادگی خود را برای دریافت آثار مستند و مستدل در روایتپژوهی از دستاوردهای دولت شهید آیتالله رئیسی اعلام کرد.
دکتر جمیله علمالهدی، همسر شهید جمهور، با تأکید بر اینکه یکی از سنتهای بسیار عالی و عارفانه چلهنشینی است، اما در این چله اشک، ما به اراده خود چلهنشینی نکردیم، گفت: این مشیت پروردگار به امضای حضرت صاحب الامر(عج) بود. در این چله اشک، صورتهای تازهای از جمهوری اسلامی ایران بروز و ظهور کرد.
استاد عبدالحسین خسروپناه متولد ۱۳۴۵، دزفول، استاد و پژوهشگر فلسفه دین و رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه است. او در سال ۱۳۶۸ دروس خارج فقه و اصول را در حوزه علمیه قم آغاز کرد و دوازده سال از درس خارج فقه و اصول آیات عظام وحید خراسانی و فاضل لنکرانی و هفده سال فلسفه نزد آیت الله حسنزاده آملی و آیت الله جوادی آملی در حوزه علمیه قم بهره بردو در کنار دروس حوزوی، دکترای کلام اسلامی از مؤسسه امام صادق دریافت کرد. وی تا کنون بیش از ۳۰ کتاب و یکصد و پنجاه مقاله تألیف کرده و ارائه دهنده نظریه «فلسفه فلسفه اسلامی» است. خسروپناه در در ماه ۱۴۰۱ با حکم شهید آیتالله رئیسی به عنوان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش عزیزِ جمهور در مکتب امام (ره) در شهر اراک حضور یافت و درباره مکتب امام نکاتی را بیان کرد.
رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: نگاه به خانواده و زنان از نظر آیتالله رئیسی اصیل بود. سرزیر آن را در همه بخشها مشاهده میشود این نگاه در کار و خانواده ایشان وجود داشت.
استاد عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، طی پیامی شهادت آیتالله رئیسی را به آیتالله علمالهدی تسلیت گفت.
حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: آیتالله رئیسی برای حرمت انسانها ارزش زیادی قائل بود، هیچگاه فیلم بازی نمیکرد، هویتش مردمی بود اخلاص در کارش واقعی بود.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir