دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه فرهنگ در نظام بودجهریزی کشور حوزه مظلومی است، گفت: کمتر از یک درصد بودجه کشور به این حوزه تعلق دارد و نیازمندیم با توجه به دغدغههای موجود این بودجه افزایش پیدا کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز با حضور در گردهمایی روسای نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه با تاکید بر نقش و جایگاه فرهنگ در تصمیمات کشور گفت: در دولت سیزدهم تلاش می کنیم تا جایگاه اصلی و مرجعیت مقوله فرهنگ را در تصمیمات دولت به تثبیت برسانیم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: من معتقدم اگر فرهنگ اصلاح شود وتربیت قرآنی و اسلامی به شکل اصیل در جامعه رشد پیدا کند همه ساختارها اصلاح خواهد شد و افرادی مثل حاج قاسم سلیمانی تربیت خواهند شد که میتوانیم کشور را به دست آنها بسپاریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه یکی از مسائل مهم ملی توجه به محیطزیست است، گفت: قوانین زیست محیطی در کنار اخلاق، فرهنگ و مدیریت زیست محیطی سه ضلع حفاظت از محیطزیست هستند.
دبیر شورای نگهبان تأکید کرد: باید هر چه میتوانیم فضای جامعه را با درخت و سبزه شاد کنیم و فرهنگ درختکاری و کشاورزی را ترویج کرده و کسانی که در این راه گام برمیدارند را مورد تقدیر قرار دهیم.
رئیس جامعة المصطفی گفت: مشکل ما در حوزه فرهنگ بیش از آنکه ناشی از سیاستها باشد به دلیل ضعفهای مدیریت و اجرای آنها است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه موضوع صنایع در دهههای اخیر و همچنین در دهههای آینده بیش از امروز جدیتر میشود، گفت: نقطه اتصال این صنایع اقتصاد و فرهنگ است، در دهههای اخیر در کشورهای توسعهیافته و در حال توسعه مناسبات بین اقتصاد و فرهنگ بیشتر شده و بخشی از ارزش افزوده این کشورها ارتباط بین این دو حوزه است.
جلسه «نظام نظارت و راهبری سیاستهای فرهنگی ایران امروز؛ با محوریت بررسی چالشها و ضرورتهای این حوزه» با حضور مجریان و دستاندرکاران اجرای سیاستهای فرهنگی کشور برگزار شد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در مراسم اختتامیه برنامه تلویزیونی «کارساز» با بیان اینکه حرکت اشتباه ما از جایی آغاز شد که بهایی به ایدهپردازی، نوآوری و تفکر خلاق ندادیم گفت: . در این صورت مدرک گرایی رواج یافت و جوانان در دانشگاهها به دنبال تکه کاغذی برای استخدام رفتند. پس از استخدام خوشحالی میکنند در حالی که نمیدانند این اقدام تمام اعتماد به نفس، مهارت ها و نوآوری ها از بین میبرد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir