دکتر پیغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، درباره ضرورت بازخوانی اندیشه های امام موسی صدر «در برنامه سرزمین من» گفت: در یكصد سال اخیر جماعتی از علمای اسلام ازجمله «امام موسی صدر» قرائتی از اسلام ناب مطرح كردند كه باعث شد، اسلام احیاء شود.
دکتر عادل پیغامیعضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره دانشافزایی و توانمندسازی مسئولین و اعضای شورای بسیج اساتید کشور(چالش ها و فرصت ها؛ رویکردها و راهبردها) که در مشهد مقدس درحال برگزاری است،اظهار کرد: دانشگاهها باید در تربیت دانشجویان و ایجاد گفتمانهای جدید فرهنگی نقش فعالی ایفا کنند. باید تلاش کنیم تا دانشگاههایمان مرجع علمی و فرهنگی برای جامعه باشند و بتوانند در تولید گفتمانهای جدید و همسو با انقلاب اسلامی پیشگام باشند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: خدمات ماندگار دولت سیزدهم موجب شد تا در گام دوم انقلاب شخصیت آیتالله رئیسی به شاخص و تراز ارزیابی دولتها تبدیل شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از عوامل کاهش یا افزایش مشارکت را عملکرد ضعیف یا قوی مسئولان دوره های قبل از انتخابات عنوان کرد و از حوزه علمیه خواست در زمینه نظریه پردازی مردم سالاری دینی تلاشی مضاعف داشته باشد.
یک عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه تعارضی بین مصوبات شورا و مجلس وجود ندارد، گفت: اساسا تعارضی با مجلس نداریم آنچه در عمل گاهی اتفاق می افتد مواردی است که حسب یک مصداق و سلیقه در جناح و گروهی روی میدهد و گاهی شائبههای خاص منجر به اتفاقاتی میشود که در منظر عمومی به عنوان اختلاف نظر مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل میگیرد؛ البته این موارد معمولا خاص هستند.
دکتر پیغامی گفت: بطور كلی در گام دوم انقلاب و همینطور گام دوم شورای عالی انقلاب فرهنگی باید به ساخت هویت جمعی این نهاد تاكید جدیتری داشت.
نشست تخصصی «تحول دانشبنیان در حوزه سلامت» به همت مرکز رشد دانشگاه امام صادق با با محوریت تبیین و آسیبشناسی اقتصاد دانشبنیان در نظام سلامت، پس از گذشت حدود دو دهه از ورود گفتمان اقتصاد دانشبنیان در نظام سیاستگذاری کشور برگزار شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ادعای گذراندن نظامسازی اسلامی، صحیح است اما نیمه خالی لیوان و کارهای اجرایی انجام نشده را نیز هنوز پیش رو داریم و اکنون باید در چهارچوب انقلاب اسلامی، مردم سالاری دینی را وارد عرصه اقتصاد کنیم.
دبیر علمی کنگره بینالمللی اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت(ع) گفت: ما باید در نظام جمهوری اسلامی توجه بیشتر و ویژهای به مقوله عدالت داشته باشیم و گرچه که کشور ما هنوز راه زیادی برای رسیدن به مسئله عدالت دارد.
دکتر پیغامی در یادداشتی نوشت: اهمیت حفظ حافظه تاریخی، زمانی پررنگتر میشود که این حافظه به «تصویری از آینده» متصل میشود که همان فرمانروایی مستضعفان بر زمین است. در این فضا «انسان انقلابی» با استناد به «حافظه تاریخیاش» میتواند تصویری از آینده مطلوبش ارائه دهد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) گفت: حوزههای علمیه به مقوله اقتصاد اهمیت بسیاری داده و در راستای تقویت علوم اقتصاد اسلامی کارهای بسیاری انجام دادهاند.
چندین سال است که رهبر معظم انقلاب با نام گذاری سالها به اسامی اقتصادی، آشکارا بر ضرورت تقویت تولید ملی و پرهیز از وابستگی اقتصادی به کشورهای بیگانه تاکید میکنند. با این حال باوجود اینکه معظم له مشوق همیشگی مسئولان برای توجه به اقتصادمقاومتی و مبانی آن بوده اند، در سالهای اخیر شاهد بوده ایم که این مبانی با بی مهری برخی سیاست گذاران و مسئولان اجرایی روبه رو شده است.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir