برنامه گفت و گوی ویژه خبری میزبان خانم دکتر فهیمه فرهمندپور، رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی و خانم دکتر فاطمه محمدبیگی، رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی بود تا درباره جایگاه زن در انقلاب اسلامی به بحث و تبادل نظر بپردازند.
نشست و دیدار دکتر مخبر دزفولی رئیس فرهنگستان علوم با همکاران خانم به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر برگزار شد.
دکتر فاطمه قاسمپور، مدیر کارگروه تخصصی مطالعات زنان و خانواده شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی هدف از برگزاری این نشست را شناسایی مسائل رشته مطالعات زنان و خانواده و هم اندیشی در این خصوص عنوان کرد.
در نشست علمی گروه سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی، دکتر فهیمه فرهمندپور، دبیر ستاد راهبری و نظارت خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، به بررسی اهمیت نقش خانواده در تأمین سلامت معنوی زنان پرداخت.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: این معاونت در دولت چهاردهم بنا دارد شنونده صدای همه زنان باشد و مسائل آنان را شناسایی و برای رفع آن تلاش کند.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده گفت: "باور داریم که زنان نیمی از سرمایه انسانی، فکری و تخصصی کشور هستند و ارتقای موقعیت و جایگاه زنان در خانواده و اجتماع، تقویت بنیان و پایداری خانواده، توسعه و ارتقای سرمایه اجتماعی زنان و خانواده و رفع موانع فراروی زنان برای مشارکت فعال در تمامی عرصههای توسعه ایران، اهدافی است که در این دولت دنبال خواهد شد. "
بیست و هشتمین اجلاس کشورهای عضو گروه پنج با موضوع سلامت زنان و خانواده به میزبانی جمهوری اسلامی ایران با حضور نمایندگان سازمان بهداشت جهانی برگزار شد.
نشست هماندیشی نقش زن و خانواده در «مکتب شهید سلیمانی» با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.
اسلام میگوید تشکیل خانواده بر مبنای قانون زوجیّت است و زوجیّت، تلائم، سازگاری، محبت، مودّت و سکونت عامل حرکت و حیات طیبه است. خانواده سلول تشکیل جامعه است. وقتی قانون عام زوجیّت منشأ تشکیل خانواده باشد؛ خانوادهای که جامعه را تشکیل میدهد؛ آن وقت مبنای حرکت اجتماعی هم زوجیّت، تلائم، سازگاری و محبت است که همه این مفاهیم در معنای عامتری به نام ولایت جمع میشود.
رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده گفت: مقام معظم رهبری زمانی که رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی بودند جایگاهی را طراحی کردند تا همه مسئولان فرهنگی نظام فعالیتهای علمی، پژوهشی و فرهنگی بانوان را پدید آوردند و به بانوان برای فعالیت در جامعه امکانات و اختیاراتی را ارائه دادند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: در فضای کنشگری سیاسی جامعه زنان با وجود همه بهبودها نسبت به قبل از انقلاب، دچار ضعف کمی و کیفی در درون کشور هستیم؛ به طور قطع ما نیز معتقدیم این عرصه در فضای عمدتا مردانه سیاستورزی ایران باید بهبود یابد.
رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی، خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در نامه ای، بر عدم استفاده ابزاری از زنان در تبلیغات تاکید کرد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir