کد خبر: 30099| تاریخ انتشار: شــنـبـه ، ۱۴ شهریور سال ۱۴۰۵ | ساعت ۱۰:۲۲:۰

مدیر حوزه‌های علمیه بر بازنگری در سند تحول آموزش‌وپرورش و رفع اشکالات بخش‌هایی از آن تأکید ویژه کرد.
 آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه های علمیه در دیدار با علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، ضمن خیرمقدم به وی و هیئت همراه، از توجه دولت به آموزش و پرورش و اقدامات انجام‌شده در این حوزه قدردانی کرد.
مدیر حوزه‌های علمیه همچنین با اشاره به حضور آموزش و پرورش در حوادث و شرایط اخیر کشور، از همراهی دانش‌آموزان، معلمان، مربیان و مدیران آموزش و پرورش در این عرصه تقدیر کرد.
اعرافی در ادامه سخنان خود با اشاره به موضوع سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اظهار کرد: این موضوع از جمله مسائل مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به مباحثی که پیش‌تر درباره سند تحول بنیادین مطرح کرده بود، گفت: پس از شهادت امام، گاهی این مباحث را مطرح کرده‌ام و برخی دوستان نیز در جریان موضوع سند بوده‌اند و جلسات متعددی در این زمینه برگزار شده است.
مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به نقش حوزه و دانشگاه در فرآیند تدوین و اجرای سند تحول بنیادین، افزود: بخشی از اشکالات موجود به حوزه و دانشگاه برمی‌گردد و در ده‌ها مورد از مباحث بنیادی سند، مدل‌سازی و طراحی الگوها، نیازمند دقت و بررسی بیشتری هستیم.
اعرافی تأکید کرد: باید در این زمینه با نگاه دقیق‌تر و الگوهای قوی‌تر حرکت کرد تا اهداف مورد نظر در سند تحول بنیادین به شکل مطلوب دنبال شود.
وی همچنین از توجه دولت به آموزش و پرورش و اقدامات انجام‌شده در این حوزه تقدیر کرد و گفت: جامعه مدیران، معلمان، مربیان و دانش‌آموزان نقش وافر و بزرگی در کشور دارند و باید از تلاش‌های آنان تقدیر شود.
آیت‌الله اعرافی همچنین با اشاره به ظرفیت نهادهای حوزوی و ستاد همکاری‌های حوزه و آموزش و پرورش، بر اهمیت استمرار این همکاری‌ها تأکید کرد.

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7