عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه جشنواره عود نوازی قشم در راستای سند ملی موسیقی ایران است از تدوین این سند ملی با کمک استادان خانه موسیقی و سایر هنرمندان خبر داد.
آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی عود نوازی قشم، شامگاه پنجشنبه ۲۸ فروردین ماه با حضور عادل پیغامی مدیر عامل منطقه آزاد قشم، بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، ادریس راموز معاون هنری گردشگری منطقه ازاد قشم، مدیران جشنواره و هنرمندان با معرفی برگزیدگان بخش رقابتی برگزارشد.
دکتر عادل پیغامی در این مراسم افزود: حالا زمان آن رسیده که این سند اجرایی شود و جشنوارههایی مانند عودنوازی قشم در راستای اجرای همان سندملی و ساماندهی موسیقی کشور برگزار شد.
وی با بیان اینکه در شورای هنر در سطح ملی وظیفه داریم که به رونق بخشی عرصه هنر، به ویژه موسیقی نواحی، کمک کنیم، اظهار کرد: این افتخار را دارم که به عنوان تنها اقتصاددان عضو شورای هنر و شورای انقلاب فرهنگی خدمتگزاری کنم و رونق اقتصاد فرهنگ و هنر از دغدغههای اصلی کشور است بنابراین در این مسیر گامی برداشتهام.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور توضیح داد: در ۲ سال گذشته، از طریق برگزاری جشنواره عود نوازی در جزیره قشم، تلاش کردیم تا به اقتصاد موسیقی، رونق کارگاههای عود سازی و حمایت از استعدادهای موسیقی بپردازیم.
دکتر پیغامی با اشاره به اینکه قشم همواره کانون ارتباطات فرهنگی میان ایران و کشورهای آفریقا، هند و حوزه خلیج فارس بوده است، اضافه کرد: این جزیره نه تنها در تاریخ، بلکه در آینده نیز مرکز تمرکز دریانوردی ایران خواهد بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در تلاش هستیم تا ساز عود را که جایگاه ویژهای در تاریخ فرهنگی ما دارد، با ثبت آن در یونسکو از حوزه مدیترانه تا خلیج فارس و دریای عمان به رسمیت بشناسیم.