کد خبر: 27087| تاریخ انتشار: شــنـبـه ، ۲۳ فروردین سال ۱۴۰۴ | ساعت ۱۲:۱۹:۰ | تعداد بازدید: ۷۰۹

وزیر بهداشت در مراسم بزرگداشت روز دندانپزشکی با یادآوری اینکه در گذشته تنها پنج دانشکده دندانپزشکی در کشور وجود داشت، افزود: امروز این تعداد به ۴۶ دانشکده رسیده است و طبق نظرسنجی‌های مختلف، جامعه پزشکی در میان دو مرجع اول اعتماد عمومی قرار دارد.
مراسم بزرگداشت روز دندانپزشکی با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار شد.

دکتر ظفرقندی در این مراسم با اشاره به اهمیت نامگذاری روزهایی به نام رشته‌های تخصصی، اظهار داشت: هدف از این نامگذاری‌ها مرور گذشته، ترسیم چشم‌انداز آینده و هم‌اندیشی در آن حوزه‌هاست.
 
 وی با یادآوری اینکه در گذشته تنها پنج دانشکده دندانپزشکی در کشور وجود داشت، افزود: امروز این تعداد به ۴۶ دانشکده رسیده است و خوشبختانه تمامی کارهای تخصصی و علمی در سطح بالا در حوزه‌های مختلف پزشکی و دندانپزشکی در کشور قابل انجام است.
وزیر بهداشت با تاکید بر پیشرفت‌های علمی کشور در حوزه دندانپزشکی، بیان کرد: این دستاوردها مایه افتخار ملی است و باید به اطلاع عموم مردم برسد. وی افزود: طبق نظرسنجی‌های مختلف، جامعه پزشکی در میان دو مرجع اول اعتماد عمومی قرار دارد، در حالی که برخی جامعه ها که قبلاً در این رتبه‌ها بودند، امروز جایگاه‌های بسیار پایین‌تری دارند.
دکتر ظفرقندی با اشاره به عملکرد چشمگیر نظام سلامت در ایام نوروز گفت: در تعطیلات نوروز، با وجود استراحت اکثر مردم، بیش از ۱۳۷ هزار عمل جراحی الکتیو انجام شد. همچنین ۱۴۷۸ مورد احیای موفق و ۱۱۵ عمل پیوند کبد، قلب و کلیه در این ایام انجام شده است که نشان‌دهنده تلاش شبانه‌روزی کادر درمان کشور است.
وی ضمن تاکید بر رشد چشمگیر عمودی نظام سلامت، اظهار داشت: برای توسعه پایدار، نیازمند رشد افقی و گسترش خدمات در سطح کشور هستیم.
وزیر بهداشت با اشاره به دو حوزه درمان و پیشگیری، از جامعه دندانپزشکی خواست تا در حوزه پیشگیری بیش از پیش فعال باشند. وی هشدار داد: ۱۸ درصد مردم هیچ‌گونه روش بهداشتی در مراقبت از دندان را رعایت نمی‌کنند و این رقم در دهک‌های اقتصادی پایین به ۵۰ درصد می‌رسد که نیازمند توجه جدی است.

وی با اشاره به نگرانی‌های جدی در حوزه بهداشت دهان و دندان، گفت: «۵۵ درصد از سالمندان بالای ۶۵ سال در کشور کاملاً بی‌دندان هستند؛ در حالی که این شاخص در دنیا ۲۵ تا ۳۰ درصد است. این وضعیت نشان می‌دهد که باید در حوزه پیشگیری، و حتی فراتر از آن، در حوزه “پیش از پیشگیری”، اقداماتی جدی انجام دهیم.»

او در پایان از همه دندان‌پزشکان، اساتید، و فعالان حوزه سلامت خواست با هم‌افزایی و تلاش در حوزه‌های آموزش، درمان و ارتقای سلامت عمومی، نقش‌آفرینی مؤثری در بهبود شاخص‌های بهداشت دهان و دندان ایفا کنند.

منبع:وبدا

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7