جلسه یکصد و شصت و نهم هیات امناء جهاددانشگاهی در تاریخ 23 آبان ماه با حضور عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، و اعضای هیات امناء برگزار شد. این جلسه با تصویب 11 مصوبه مهم همراه بود که در راستای تقویت عملکرد و گسترش فعالیتهای جهاددانشگاهی اتخاذ شد.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، از جمله مصوبات این جلسه میتوان به تصویب آییننامه عضویت وابسته هیات علمی پژوهشی اشاره کرد. این آییننامه به منظور جذب متخصصان ایرانی و غیرایرانی برای همکاریهای علمی، تحقیقاتی و فناوری تصویب شد و به تسهیل تعاملات علمی با کشورهای منطقه و جهان اسلام کمک خواهد کرد. همچنین ماده واحده برنامه هفتم توسعه جهاددانشگاهی به تصویب رسید که شامل اهداف و برنامههای توسعه این نهاد در دوره هفتم است و در جهت ارتقای توانمندیهای علمی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی طراحی شده است.
در ادامه، اساسنامه مرکز تخصصی آموزش، سنجش و توسعه مهارتهای نوین جهاددانشگاهی تصویب شد که هدف آن تقویت مهارتآموزی، کارآفرینی و اشتغال دانشآموختگان است. همچنین کلیات راهاندازی پارک علم و فناوری سلامت به تصویب رسید تا به ارتقای همکاریهای علمی و پژوهشی در حوزه سلامت کمک کند.
یکی دیگر از مصوبات مهم جلسه، تصویب مجوز برگزاری همایش بینالمللی «محیط زیست، انرژی و منابع طبیعی» توسط سازمان جهاددانشگاهی گیلان بود که هدف آن گسترش تبادلات علمی در این حوزهها است. علاوه بر این، فروش ساختمان جهاددانشگاهی واحد تربیت مدرس و تبدیل به احسن نمودن آن، موافقت با تبدیل حکم سرپرستی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و تصویب اصلاح تبصره ماده 32 آییننامه استخدامی جهاددانشگاهی نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.
در رابطه با اصلاح تبصره ماده 32 آییننامه استخدامی جهاددانشگاهی، تغییراتی در شرایط معدل مدرک تحصیلی برای استخدام در جهاددانشگاهی صورت گرفت که مطابق با آن، کسب معدل حداقل 15 برای مقطع کارشناسی، 16 برای کارشناسی ارشد و 17 برای دکتری به عنوان شرایط جدید استخدام در نظر گرفته شد.
در نهایت، تصویب صورتهای مالی جهاددانشگاهی منتهی به 29 اسفند 1402، تصویب بودجه تفصیلی سال 1403 جهاددانشگاهی و تصویب فروش ساختمان سازمان جهاددانشگاهی واحد خراسان رضوی در کاشمر و تبدیل به احسن نمودن آن از دیگر مصوبات این جلسه بودند.
این مصوبات در راستای تقویت جایگاه علمی، پژوهشی و فناورانه جهاددانشگاهی در کشور و تعاملات بینالمللی آن تصویب شده و گام مهمی در ارتقای وضعیت مهارتآموزی، کارآفرینی و پژوهشهای تخصصی در کشور است.
منبع:روابط عمومی جهاد دانشگاهی