جلسه نظارت و ارزیابی مصوبه «اساسنامه باشگاه دانشپژوهان جوان» در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد و اعضا بر شبکهسازی فارغالتحصیلان باشگاه دانشپژوهان، تأکید کردند.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر مسعود فیاضی، قائم مقام دبير و رئيس مركز رصد، برنامه ريزي و ارزيابي شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه نظارت و ارزیابی مصوبه اساسنامه باشگاه دانشپژوهان جوان اظهار کرد: هدف از برگزاری این جلسات، یافتن نقاط کور در اجرای مصوبه و رفع آنها برای پیشبرد بهتر امور است و در صورتی که نیاز باشد اساسنامه اصلاح شود این کار از طریق صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام خواهد شد.
سیدرضا حسینی، رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان تأکید کرد: باشگاه فقط شامل المپیادیها است و بههمیندلیل بیشتر جنبه دانشجویی و دانشگاهی دارد، علیرغم اینکه زیرمجموعه آموزش و پرورش است.
وی مهمترین مشکلات باشگاه را تأمین بودجه و نیروی انسانی برشمرد و اهداف باشگاه دانش پژوهان را برگزاری رویدادهای علمی غیر از المپیاد، ارتباط با صنایع، کمک به عدالت آموزشی و شبکهسازی فارغالتحصیلان اعلام کرد.
وی اقدامات انجام شده در طی یک سال گذشته پس از تصویب اساسنامه را تأسیس هیئت نخبگان دانش پژوهان، شبکهسازی نخبگان، تفاهمنامه برای نافع بودن علم اعضا، ارتباط با بنیاد ملی نخبگان، تعاملات بینالمللی (برگزاری اردوی مشترک با چین و روسیه)، شکلگیری گروههای پژوهشی متعدد، برگزاری المپیادهای در رشتههای مختلف، برگزاری اردو برای مدالآوران، ارتباط نسل جدید و قدیم باشگاه، سلسله نشستهای دانشآموزان المپیادی با مسئولان تحت «عنوان من و کشوری که دوستش دارم» برشمرد.
در ادامه جلسه اعضا به بلاتکلیفی شرکت کنندگان در المپیادهای نوظهور مثل زیستشناسی و ... ، ایجاد شبکه نخبگانی در وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، مهارت آموزی علاوه بر آموزش برای المپیادیها و لزوم تدوین برنامه و نقشه راه باشگاه و تعامل برای تغییر در سهمیهها خصوصاً در المپیادهای نوظهور تاکید کردند.
در پایان جلسه مصوب شد که دستگاههای اجرایی مرتبط گزارشهای خود را ظرف 2 هفته به صورت مکتوب به مرکز رصد، برنامهریزی و ارزیابی دبیرخانه ارائه کنند و باشگاه برنامه و نقشه راه خود را برای 1 تا 5 سال آینده تدوین کند تا مسائل بودجهای و منابع انسانی در راستای آن مورد بررسی قرار گیرد.