کد خبر: 22860| تاریخ انتشار: شــنـبـه ، ۲۴ تیر سال ۱۴۰۲ | ساعت ۱۱:۳۶:۰ | تعداد بازدید: ۷۴۴

دکتر خزعلی دلیل کم حجابی بسیاری از جوانان را فشار اجتماعی و ترس از پذیرفته نشدن در جمع دوستان دانست و اظهار کرد: این فشار اجتماعی پر از جبر و زور است و اسمش را هم آزادی گذاشته اند.
دکتر کبری خزعلی عضو هیئت علمی دانشگاه و از فعالان حوزه فرهنگ کشورمان در مصاحبه تلفنی با برنامه «صبح و گفتگو» رادیو گفت و گو درباره وظایف دستگاه‌ها در فرهنگ سازی حجاب اظهار کرد: بر اساس سیاست‌های مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی که برای همه دستگاه‌ها قانون الزام آور است یک تقسیم کار با ۳۶۳ حکم بین ۳۲ دستگاه صورت گرفت تا هر کدام به تناسب کار و مسئولیت خود تعدادی از احکام را اجرا کنند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین احکام مربوط به آموزش و پرورش و بعد هم صدا و سیماست افزود: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه حجاب که از سال ۱۳۸۵ ابلاغ شده به میزان اهتمام و برنامه ریزی دستگاه‌ها نتیجه می‌دهد.
عضو هیئت علمی دانشگاه از ضعف در برنامه ریزی‌ها انتقاد کرد و گفت: از آنجایی که مسائل فرهنگی چند جانبه است لذا فقط با یک آموزش و برنامه هنری نمی‌توان موضوعی را فرهنگ سازی کرد و همه مجموعه‌ها باید هماهنگ باشند و حوزه اقتصادی و اجتماعی نیز باید کمک کنند تا یک سبک زندگی تغییر کند.
خزعلی با اشاره به اینکه سبک زندگی زندگی پنجاه ساله رژیم شاهنشاهی و قبل‌تر از آن قاجار یک سبک زندگی تحمیلی و وارداتی بود افزود: مسئولان در دهه اول انقلاب طبق رهنمون‌های امام خمینی (ره) عمل کردند و خیلی هم موفق بودیم، اما از زمانی که برنامه توسعه آمد و سودمحوری و سرمایه محوری مطرح شد کار فرهنگی مهمی شکل نگرفت و حتی درصد تخصیص بودجه به مسائل فرهنگی به شدت و در حد نیم درصد افت پیدا کرد.
وی اظهار کرد: علاوه بر مسائل داخلی و ضعف در برنامه ریزی‌ها و بودجه ریزی ما با تهاجم شدید فرهنگی غرب به موضوع زن، خانواده، حجاب و ارزش‌های اخلاقی خانواده و سرمایه گذاری بسیار بالا برای از بین بردن حجاب و کیان خانواده در ایران نیز مواجهیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه تصریح کرد: مردم ایران به دلیل تربیت خوب خانوادگی و تربیت شدن پای مکتب اهل بیت (ع) و با همه کم کاری مسئولان و پرکاری دشمنان، اما باز هم مقاومت می‌کنند و پای دین و ارزش‌ها و انقلاب هستند و نشانه آن هم را در مهمان ۱۰ کیلومتری غدیر دیدیم.
وی یادأور شد: متأسفانه در یک دوره‌ای نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرایی نشد بلکه سند ۲۰۳۰ هم مطرح شد و برخی مدیران و دولت‌ها به دلیل نگاه به غرب و فرهنگ غربی فرهنگ و برنامه‌های ملی را بازیچه قرار دادند کمااینکه در سال ۱۳۹۴ شاهد بودیم که معاونت امور زنان رئیس جمهور، الگو‌ها و بودجه‌ها را به سمت بی حیایی و بی عفتی برد.
خزعلی گفت: متأسفانه در برنامه پنجم کشور فقط یک اسمی از حجاب آمد و با بودجه بسیار کم که آن هم تخصیص داده نشد بنابراین کسی برای فرهنگ سازی حجاب کار نکرده و اگر هم کاری شده در جهت اصلی خودش نبوده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه، دلیل کم حجابی بسیاری از جوانان را فشار اجتماعی و ترس از پذیرفته نشدن در جمع دوستان دانست و اظهار کرد: این فشار اجتماعی پر از جبر و زور است و اسمش را هم آزادی گذاشتند، اما ما نباید این جوانان را رها کنیم و باید کمکشان کنیم تا در مسیر درست قرار گیرند.
خزعلی عنوان کرد: ما در شش ماه اخیر با متون روانشناسی دقیق و استادان حاذق و برتر کشوری برای تمام استادان دانشگاه‌ها و معلمان مدارس و مادران برنامه نوشتیم تا همدلی و هم زبانی با بچه‌ها را یاد بگیرند و آن‌ها را جذب کنند.

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7