رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: عملیات حاج قاسم زمینهای برای خدمترسانی نیروهای مکتبی به مردم و تسهیلگری و پشتیبانی از فعالیت گروههای جهادی یکی از ضرورتهای خدمت رسانی به مردم است.
حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی در نشست هم افزایی مجموعههای فرهنگی که در مجتمع فرهنگی شهدای سرچشمه برگزارشد با اشاره به این مطلب که هدف ما به میدانآمدن مردم و هم افزایی با این نیروی عظیم است و ما برای خدمترسانی با مردم همعهد هستیم اظهارداشت: تسهیلگری و پشتیبانی از فعالیت گروههای جهادی یکی از ضرورتهای خدمت رسانی به مردم است و دستگاهها به تناسب مسئولیت خود باید با نهادهای انقلابی و جهادی به منظور ایجاد مواسات و همدلی هم افزایی داشته باشند.
حجتالاسلام و المسلمین قمی در ادامه گفت: این هم اندیشی و هم افزایی در این شرایط دشوار و سخت ضرورت داشت. ما در نشست ستادهای عملیاتی «عملیات حاج قاسم» درصدد هستیم برای نهادها و دستگاههایی از حاکمیت که در نظام مردم سالار خود را خادم مردم میداند یک هم افزایی مؤثری ایجاد کنیم تا شاهد حضور مؤثرتر، کیفیتر و امید بخش تر مردم مکتبی در میدان خدمت به عموم مردم باشیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تمام مردم ایران را مکتبی و انقلابی خواند و گفت: برخی بیشتر از بقیه انگیزه برای خدمت دارند و ما موظف به تسهیل این خدمت رسانی هستیم.
وی افزود: بعد از فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی موج جدید حضور جوانان و مردم مکتبی برای خدمت رسانی به مردم فراهم شده و گامهایی برداشته شده است که از دستگاهها و نهادهای فرهنگی و حکومتی توقع رفع موانع خدمت رسانی را دارند که امید است با این هم افزایی موانع رفع شود.
حجتالاسلام و المسلمین قمی ادامه داد: بهعنوان مثال سازمان اوقاف و امور خیریه از محل مصرف موقوفات مربوطه، به واسطه همین نمایندگان مردمی گروههای عملیاتی مواسات که نیازمند به کمک هستند را شناسایی و یاری میرساند.
قاضی زاده هاشمی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: ۲ سال پیش از حاج قاسم سلیمانی شنیدم که میفرمود:« مهمترین مسئله کشور عدم حضور مردم در عرصههای مختلف است و هر جا که مردم میدان دار بودند پیروزی های بزرگی به دست آوردیم و هر جا که مردم حضور نداشتند عقب نشینی کردیم».
وی افزود: وقتی بحرانها دائمی شود نمی توان دولت را مسئول دانست. در واقع نظام دیوانسالاری اصل مسئله است که باعث شده مشکلات حل نشود.
وی افزود: قرار بود نهادهای انقلابی برای حل مشکلات و بهعنوان یک فرهنگ جدید تاسیس شوند و دستگاه های دولتی از این نهادها الگو بگیرند ولی دیدیم که این نهادها از دستگاهها الگو گرفتند.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: به مرور زمان از خاصیت مردمی بودن نهادها کم کردیم و دولت را بیش از اندازه بزرگ کردیم بگونه ای که برای اداره دولت هزینه های سنگینی را می پردازیم و لذا دولت در حوزه های مختلف کار ایجابی نمی کند.
وی جلسه هم افزایی دستگاه ها را در سازمان تبلیغات اسلامی به فال نیک گرفت و گفت: این هم افزایی باعث تقویت فرهنگ نهادسازی انقلابی میشود و باید این نهادها از نظر کمی و کیفی گسترش یابند.
گزارشی از عملکرد قرارگاه شهید سلیمانی
سید احمد عبودتیان مسئول فرهنگی قرارگاه خاتم الاوصیا نیز با ارائه گزارشی از عملکرد گروه های جهادی گفت: موج جدید حضور جوانان برای خدمتگزاری و مواسات پس از تاکید رهبر معظم انقلاب انجام شد و شاهد حضور شبکه های مردمی و نهادهای انقلابی هستیم.
وی افزود: این قرارگاه از ۱۳ آبان به پیشنهاد حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و با لبیک شبکه ها و نهادهای انقلابی آغاز شد و تا سالگرد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ادامه خواهد داشت.
عبودتیان از ضرورت ایجاد یک قرارگاه مشترک برای ساماندهی فعالیت های جهادی در راستای ایجاد همدلی و مواسات به منظور کمک به آسیب دیدگان از کرونا سخن گفت و افزود: در بسیاری از استانها و شهرستانها ستادهای مردمی در این زمینه شکل گرفته است.
وی افزود: گام اول استفاده از تجربیاتی بود که در موج های اول و دوم بوجود آمد و این قرارگاه در ۱۰ محور همچون آموزش همگانی، حوزه اشتغال، مسائل فرهنگی، کودک و نوجوان، مطالبه گری، روایت جهاد، جریان مدافعان سلامت و مواسات و همدلی ساماندهی شده است.
در این جلسه نمایندگان سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، وزارت آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، سازمان بهزیستی، نماینده ولی فقیه در دانشگاهها، سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و هلال احمر به بیان دیدگاه های خود پرداختند. همچنین نمایندگانی از ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد، حوزه هنری، کمیته امداد، حوزه علمیه خواهران و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در این نشست حضور داشتند که برخی به صورت مجازی شرکت کردند.
منبع:روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی