مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس تاکید کرد: توصیه های مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان را باید به عنوان «منشور سیاستگذاری» مجلس یازدهم در نظر گرفت. چارچوبی که خطوط اصلی و سرفصل های عملیاتی این مجلس برای چهار سال قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین را مشخص می کند.
بابک نگاهداری مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس در یادداشتی به دیدار نمایندگان مجلس یازدهم با مقام معظم رهبری اشاره کرد و نوشت:رهبر معظم انقلاب صراحتا از امید بستن مردم به عملکرد این مجلس سخن گفتند و از اینکه برخلاف تمام تحلیل های مایوسانه، چنانچه به بنیه مادی و معنوی این ملت ایمان داشته باشیم، همه مشکلات کشور قابل حل خواهند بود.
متن کامل این یادداشت را در ادامه بخوانید:
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتباط تصویری با نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی، مجلس یازدهم را «مظهر امید و انتظار مردم» خواندند و با استناد به «بنیه قوی و ظرفیتهای مادی کشور» و «تواناییهایی معنوی و ایمانی ملت» تأکید کردند: «اطمینان داریم همه مشکلات موجود قابل حل است و مجلس باید با اولویتبندی مسائل، پرهیز از حاشیهسازی و نیز کار مخلصانه برای مردم در روند حل مشکلات، تأثیر محسوس بگذارد.»
این جملات را باید به عنوان «فصل الخطاب» مجلس یازدهم، سرلوحه عملکرد نمایندگان مجلس شورای اسلامی در چهار سال پیشِ رو دانست. رهبر معظم انقلاب صراحتا از امید بستن مردم به عملکرد این مجلس سخن گفتند و از اینکه برخلاف تمام تحلیل های مایوسانه، چنانچه به بنیه مادی و معنوی این ملت ایمان داشته باشیم، همه مشکلات کشور قابل حل خواهند بود.
حضرت آیت الله خامنه ای مجلس یازدهم را از «قویترین و انقلابیترین مجالس پس از انقلاب» خواندند و ترکیب«جوانان پرانگیزه، پر ایمان، پر توان، تحصیلکرده و کارآمد» در کنار شماری از مدیران انقلابی و دارای سوابق اجرایی، و نیز شماری از پیشکسوتان دارای سوابق نمایندگی را از مظاهر قدرت این مجلس عنوان کردند. ارایه چنین تعابیری درباره مجلس و نمایندگان آن از سوی ایشان، اگر امری بی نظیر نباشد، حتما امری کم نظیر محسوب می شود؛ و بی تردید لازمه چنین «افتخاری»، تلاش و همت مضاعف از سوی همه نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کشور و عمل به توصیه های معظم له خواهد بود.
توصیه های مهم رهبر معظم انقلاب در این دیدار را باید به عنوان «منشور سیاستگذاری» مجلس یازدهم در نظر گرفت. چارچوبی که خطوط اصلی و سرفصل های عملیاتی این مجلس برای چهار سال قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین را مشخص می کند. در چارچوب این منشور، هدفگذاری اصلی مجلس یازدهم باید حل مسایل اقتصادی کشور باشد. مسیر حرکت مجلس را مسایل اصلی کشور تعیین می کنند و مسائل اصلی کشور، آنگونه که رهبری تاکید فرمودند عبارتند از: «تولید، اشتغال، مهار تورم، مدیریت نظام پولی و مالی، و عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت». مسایلی که امروز زندگی را برای طبقات پایین و متوسط جامعه به شدت سخت و دشوار کرده و تامین معیشت روزمره را برای بسیاری از مردم این کشور به چالشی بزرگ تبدیل کرده است. بی تردید مهمترین اولویت مجلس یازدهم درمان این «بیماری» است. داروی شفابخش این بیماری را نیز نباید در دوردست ها جستجو کرد. این «درد» اگر چه ریشه های خارجی فراوانی دارد، اما برای درمانش نمی توان محتاج بیگانه باقی ماند. درمان این درد را باید در اکسیری جستجو کرد که حاصل تاریخ و تمدنی هزاران ساله، سرزمینی با برکت و ایمانی محکم و استوار است. همان اکسیری که 42 سال است این انقلاب را از گزند تمام بدخواهی های دشمنان در امان نگه داشته و نگینِ «سلیمانی»اش بوده است.
مجلس یازدهم بار سنگینی بر دوش خود دارد. بارِ سنگینِ «امید و انتظارِ» میلیونها خانواده ایرانی که چشم انتظار گشایشی در معیشتشان هستند. برای این مردمِ دردمند هیچ دردی بزرگتر از ناامیدی نیست. یاورشان باشیم در این روزهای سخت؛ و سخت کار کنیم «با متانت، خردمندانه و بدون حاشیه».
منبع:خانه ملت