معاون آموزشی وزارت علوم با تشریح آخرین وضعیت آموزش مجازی در دانشگاهها و در ایام تعطیلی گفت: در دانشگاه های بزرگ دانشکده های فنی و مهندسی و علوم بیشترین پوشش کلاس های الکترونیک را داشتند.
علی خاکی صدیقی با اشاره به آخرین وضعیت برگزاری آموزشهای مجازی توسط دانشگاهها گفت: طی دو هفته گذشته تعدادی از دانشگاههای بزرگ که از قبل آموزش الکترونیک داشته و از زیر ساخت مناسبی برخوردار هستند، ۸۰ تا ۹۰ درصد دانشجویان خود را پوشش دادهاند.
وی ادامه داد: ولی دانشگاههایی که از قبل زیرساختهای آموزش مجازی را نداشتند با یک سری مشکلات رو برو هستند مانند عدم زیرساختهای سخت افزاری، عدم آگاهی دانشجویان و استادان با روشهای موجود، عدم کارگروهی که بتواند این برنامهها را هدایت کنند، در حال حاضر مشغول کمک به این دانشگاهها هستیم که کارگروههای خود را تجهیز کنند، البته این دانشگاهها شامل دانشگاههای تازه تاسیس و جوان میشود.
معاون آموزشی وزارت علوم ادامه داد: براساس آخرین آماری که کارگروه آموزش الکترونیکی وزارت علوم اعلام کرده است ۲۰ درصد دانشگاههای تاره تاسیس و جوان که ساختار آموزش الکترونیکی را نداشتند موفق شدند، ساختارهای آن را ایجاد کنند و ۸۰ درصد این دانشگاهها در حال تلاش برای ایجاد ساختار مذکور هستند که هنوز به طور کامل موفق به اجرا نشدهاند.
وی افزود: دانشگاههای بزرگ در این دو هفته کارهای ارزندهای انجام دادهاند که جای تشکر دارد، در دانشگاههای بزرگ هم دانشکدههای فنی و مهندسی و علوم بیشترین پوشش کلاسهای الکترونیک را داشتند شاید به این دلیل است که استادان این دانشکدهها بیشتر از سایر دانشکده هادرگیر این پروژهها بودند.
خاکی صدیق درباره احتمال تمدید ترم تحصیلی در دانشگاهها نیز گفت: در صورتی که شرایط کشور بعد از تعطیلات تغییری پیدا نکند، در نیمه دوم فروردین و نیمه اول اردیبهشت ماه مشخص میشود و این بستگی به تصمیم کمیته مبارزه با کرونا دارد.
وی ادامه داد: یعنی اگر شرایط تغییر نیابد و آنگونه که باید مردم رعایت نکنند و ویروس کنترل نشود و تعطیلیها ادامه یابد، احتمال تمدید ترم هم وجود دارد.
منبع:مهر