کتاب 2030 مدیریت غرب بر زندگی شرق گفتارهایی در نقد «سند توسعه پایدار» نوشته حسن رحیمپور ازغدی، از سوی انتشارات کتاب فردا روانه بازار شده است.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص سند 2030 برخی دغدغه مندان و صاحب نظران کوشیدند به تبیین محتوا و ابعاد پیدا و پنهان سند بپردازند. یکی از افرادی که عمیق، همه جانبه و پرشور وارد عرصه تبیین سند 2030 شد، استاد رحیم پورازغدی بود. وی با حضور در جمع اساتید حوزه و دانشگاه و نیز جمعهای دانشجویی به تبیین ماهیت، اهداف و آسیبهای سند 2030 پرداخت. این سخنان که از سطح علمی قابل قبولی برخوردار بود، با استقبال گسترده جامعه علمی روبه رو شد.
در این کتاب استاد رحیمپور ازغدی به تحلیل اهداف کلان پشت پرده اسناد بین المللی میپردازد. سپس به بررسی متن سند ۲۰۳۰ و نقد یک به یک بندهای این سند اقدام میکند. این اثر می کوشد لایههای پنهان سند 2030 را نشان داده و تحلیل و بررسی نماید.
سخنرانیهای استاد رحیم پورازغدی توسط حسین ایزدی تنظیم، تحقیق و در نهایت در قالب یک کتاب مستقل تدوین شده است.
در بخشی از این کتاب آمده است:
پس از جنگ جهانی دوم، قدرتهای نوظهور در عرصه مدیریت جهان با راه اندازی سازمانهای بینالمللی کوشیدند که از این طریق، به مدیریت جامعه جهانی و کشورهای توسعه نیافته و در حال توسعه بپردازند.
اسناد بین المللی نه با مشارکت حقیقی همه ملتهای جهان که با برنامهریزیهای پشت پرده اتاق فکرهای کانونهای قدرت و ثروت، تدوین و تنظیم میشوند و هدفی جز کنترل رفتار عمومی کشورهای دیگر ندارند. سند 2030 یکی از همین اسناد بین المللی است که در پست پرده ظواهر و الفاظ و اهداف فریبنده و زیبای خود، اهدافی استعماری را دنبال می کند.
این کتاب در یک مقدمه و شش گفتار به ترتیب زیر تألیف شده است:
گفتار اول: کاپیتولاسیون بین المللی؛
گفتار دوم: لایههای پنهان سند توسعه پایدار؛
گفتار سوم: پرسشهای اساسی درباره اسناد بین المللی؛
گفتار چهارم: نقد جامع سند آموزشی 2030؛
گفتار پنجم: سند 2030، سندی الزام آور (بازخوانی نمونه هایی از اخطارهای یونسکو به کشورها)؛
گفتار ششم: پرسش و پاسخ هایی در باب 2030.
کتاب 2030 مدیریت غرب بر زندگی شرق گفتارهایی در نقد سند توسعه پایدار در ۲۰۰ صفحه در پاییز ۱۳۹۹ از سوی انتشارات کتاب فردا روانه بازار شده است.