کد خبر: 16391| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۳ اسفند سال ۱۳۹۹ | ساعت ۱۱:۲۴:۰ | تعداد بازدید: ۱۷۶۱

دکتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل و رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی درخصوص اهمیت مجامع بین‌المللی و چشم‌انداز همکاری‌های وزارت علوم گفت: با توسعه تکنولوژی، جهانی‌شدن امری اجتناب‌ناپذیر است و از مهم‌ترین جنبه‌های جهانی شدن ایجاد شبکه‌های بزرگ دانایی در منطقه است.
دکتر سالار آملی در نشست (مجازی) هم‌اندیشی توسعه همکاری با سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی که امروز (یکشنبه) در محل این وزارت برگزار شد، اظهار داشت: وجود سازمان‌هایی مانند سازمان ملل، اپیک، اکو و دی۸ ضرورت همگرایی را در منطقه نشان می‌دهد و نکته مهم در این جهانی شدن آن است که هر کشور بخشی از حاکمیت ملی خودش را واگذار می‌کند و گوشه‌ای از حاکمیت جهانی شدن را به دست می‌آورد؛ مانند عرصه ورزش که با حضور در مجامع بین‌المللی امکان استفاده از امکانات، شرکت در مسابقات جهانی، قاره‌ای و المپیک حاصل می‌شود.
قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل افزود: سازمان‌های بین‌المللی یا سازمان‌های بین‌الدولی توسط دولت‌ها شکل می‌گیرند و وزارتخانه‌ها و ریاست جمهوری در شکل‌گیری آنها دخیل هستند. سازمان‌های غیردولتی، اتحادیه‌های بین‌المللی و دانشگاهی هستند که دانشگاه در حوزه اختیارات خود می‌توانند به این سازمان‌ها بپیوندند.
وی درخصوص تاثیرات جهانی شدن تصریح کرد: منزوی نبودن و مطرح شدن در حوزه‌های بین‌المللی، استفاده از تجربیات دیگران که بسیار کلیدی است، رساندن استاندارد کشور به معیارهای استانداردهای جهانی و شرکت در هنجارسازی‌های بین‌المللی از تاثیرات و مزایای جهانی شدن است.
دکتر سالار آملی در پایان سخنان خود گفت: امیدوارم دانشگاه‌ها بسترهای بین‌المللی شدن را مدنظر قرار دهند و حداقل در چهار الی پنج سازمان و اتحادیه عضو شوند و در این راستا هماهنگی‌های لازم را با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت امور خارجه انجام دهند.

منبع: اداره کل روابط عمومی وزارت علوم

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7