رئیس شورای حوزههای علمیه استان تهران در آغاز درس خارج، بیان کرد: انقلاب اسلامی پس از نزدیک به پنج دهه هنوز هم به عنوان یک تهدید جدی برای استعمارگران و مستکبران جهانی محسوب میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: از دیشب بار دیگر تاریخ ورق زده شد و تاریخ بشر معاصر، تاریخ غرب آسیا و خاورمیانه و تاریخ جهان اسلام به گونهای دیگر ورق خورد.
آیتالله رشاد با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و توجه جدی به موضوع همدلی و کمک مومنانه در ابتدای در درس خارج فقه خود به این امر پرداخت و گفت: افراد دارای اهتمام از مستمندان و نیازمندان دستگیری کنند، فعل بیصدای ما را خداوند خواهد شنید. بنده به تمام کسانی که صدای من به آنها میرسد عرض میکنم که متمکنین به داد غیرمتمکنین برسند.
آیت الله رشاد گفت: حسبه یکی از موضوعاتی است که فقهای شیعه آن را برای اثبات ضرورت حکومت به کار میگیرند و امر به معروف و نهی از منکر از جمله مصادیق آن به حساب میآید.
آیتالله رشاد گفت: طلاب باید در این ایام حساس نقشآفرینی کنند، مطابق شیوه و سلوک رهبر معظم انقلاب مبانی را تبیین کنند که مردم رئیس جمهور خوب را بشناسند.
آیت الله رشاد عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: گاه انسان بر اساس همان منشأ فطری به اشتباه تصور میکند که زندگی جاوید مربوط به عالم دنیا است و با این جاوید انگاری بسیاری از فرصتها را از دست میدهد.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و بزرگترین فیلسوف علوم انسانی اسلامی در همایش ملی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و توسعه علوم انسانی به ایراد سخنرانی پرداخت.
آیت الله علی اکبر رشاد عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تولید واکسن کرونای ایرانی و رسیدن به مرحله آزمایش انسانی آن را تبریک گفت.
مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص «انتخاب عضو هیأت امنای فرهنگستان علوم پزشکی» توسط حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شد.
آیتالله صادقی رشاد گفت:در بسیاری از شاخههای هنر هنوز مبتدی هستیم و در حیرت به سر میبریم و حوزه هنری باید مؤسس مکتب هنری انقلاب شود.
آیت الله علیاکبر صادقی رشاد رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: فقه و اخلاق، دست در آغوش هم دارند، و از نشانههای فقه پیشرفته آن است که با اخلاق پیوند خورده باشد و قهراً یک فقیه روشن بین بر خلاف اخلاق فتوا نمیدهد.
آیت الله رشاد در چهارمین جلسه مجازی درس خارج فقه مهندسی ژنتیک و جنگ بیولوژیک به تبیین قلمروهای تأثیر زیستفناوری بر معرفت و معیشت بشر پرداخت.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir