جلسه مشترک حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، با اشاره به ابلاغ مصوبه اخیر رییس جمهور در خصوص «تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور»، آن را اقدامی عالمانه و صحیح در راستای ایجاد یک وحدت رویه در حوزه سنجش آموزش کشور دانست.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در یادداشتی از گامهای مهم قوه مقننه در جهت تعالی آموزش و پرورش یاد کرد که در تاریخ مجالس گذشته بیسابقه بوده است.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، عملکرد کمیسیون آموزش مجلس یازدهم را تشریح و اقدامات انجام شده در این کمیسیون را برای تکمیل «زنجیره تأمین یکپارچه آموزش» بیان کرد.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری با اشاره به سفرهای استانی کمیسیون متبوعش، گفت: در این سفرها ضمن نظارت میدانی از نحوه اجرای قانون رتبهبندی معلمان، مسائل و مواردی که مدارس و دانشگاهها با آن مواجه هستند، پیگیری میشود.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به در پیش بودن فصل بازگشایی مدارس، گفت: لازم است آموزش و پروش با همکاری وزارت بهداشت نسبت به تقویت مربیان بهداشت در مدارس اقدام کند، همچنین اولیا مدارس در صورت مشاهده علائم کرونا از دانش آموز باید او را تحویل خانواده دهند.
منادی سفیدان، با اشاره به جایگاه و اهمیت گسترش فعالیتهای مسجدی در جامعه اظهار کرد: حضور روحانیت خوشفکر عامل مهمی در رونق مساجد است؛ از سوی دیگر باید فعالیتهای کانونهای فرهنگی هنری نیز با هدف توسعه نقش مسجد تقویت شوند.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به شرایط مساعد برای ایجاد و رشد تعداد شرکتهای دانش بنیان در سراسر کشور، گفت: تعداد این شرکتها با توجه به تصویب قانون خوب جهش تولید دانش بنیان قطعا در سال ۱۴۰۱ رشد خواهد داشت و پیش بینی میشود به ۱۴ هزار شرکت برسد.
رییس کمیسیون آموزش مجلس گفت: کیفیت آموزش مهمترین مزیت حضوریشدن دانشگاههاست؛ با حضوریشدن دانشگاهها میتوان گفت که خروجی آموزش عالی کشورمان خروجی مناسب و قابل قبولی خواهد بود. درحال حاضر نظارت چندانی بر آموزش و پژوهش نداریم و از آنجایی که آموزش در فضای حضوری صورت نمیگیرد از نحوه تدریس اساتید و حضور دانشجویان در کلاس اطلاعی نداریم.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در تشریح نشست عصر امروز این کمیسیون، گفت: در نشست امروز کلیات طرح اجرای اصل پانزدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران درباره تدریس زبانهای محلی و قومی در مدارس و دانشگاههای کشور با رأی اعضا به تصویب رسید.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از توافق دولت و مجلس در زمینه اجرای لایحه رتبه بندی تا سقف ۲۵ هزار میلیارد تومان خبر داد و گفت: بر همین اساس با دستور رئیس مجلس، کمیسیون آموزش مجلس جلسه فوق العاده برای بازنگری در لایحه رتبه بندی خواهد داشت.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از موافقت کامل رئیس سازمان برنامه و بودجه با مصوبات این کمیسیون در رابطه با لایحه رتبه بندی معلمان خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون آموزش، مجموع حقوق و مزایای رتبههای مندرج در لایحه رتبهبندی معلمان نباید کمتر از ۸۰ درصد از حقوق اعضای هیات علمی رتبه متناظر در وزارت علوم باشد؛ در واقع استادیارمعلم باید ۸۰ درصد حقوق استادیار دانشگاه را دریافت کند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir