معاون علمی و فناوری رییسجمهوری در آیین «هشتمین جشنواره ملی تعالی مدیریت تعاونی» از ضرورت گذار به سوی حمایت از سرمایههای نوآورانه گفت و با حضور وی از فعالان حوزه تعاونی تجلیل شد.
«بیست و سومین سالروز ملی صادرات» با حضور معاون اول رییس جمهوری اسحاق جهانگیری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد که در این مراسم شرکتهای دانش بنیان برتر در صادرات تجلیل شدند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با تاکید بر اینکه امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز به روش های بومی نیاز دارد، گفت: باید نرم افزارها، سیستم ها و تشکیلات مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کشور بومی و مبتنی بر داشتههای داخلی از جمله توانمندی شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها باشد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در آیین افتتاح برج نوآوری هرمز با بیان این که رونق کسب و کارهای دانشبنیان و استارتاپها، به زیست بومی مساعد برای رشد و بلوغ ایدههای خلاقانه نیاز دارد، گفت: پروژههایی مانند برج نوآوری هرمز موجب اتفاق های خوبی در توسعه کارآفرینی و خلق ارزش افزوده میشود. در آیندهای نزدیک، تحولات عظیمی در ایجاد این زیستبوم باکمک بخش خصوصی رونق می گیرد و معاونت علمی و فناوری از این حرکت حمایت میکند.
نمیدانم آقای ستاری گذشته از بار سنگینی که سالهاست بهعنوان مسئول اصلی حرکت علمی کشور به دوش دارد، از فشار کاری این روزها خسته است یا سرحال؛ اما عصر ۱۷ مهر ماه ۹۸ که گروهی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) دیدار داشتند و فردای بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه شرکتهای دانشبنیان و فناوریهای برتر، فرصت مناسبی برای مصاحبه با ما در نظر میگیرد. هماهنگیها اینقدر خوب و روان انجام میشود که عملاً گروه فنی ضبط صدا و تصویر ما کمی با تأخیر از ورود دکتر به اتاق جلسات طبقه پنجم ساختمان خیابان لادن که محل گفتوگوست، آماده کار میشوند. این یعنی فرصت دارم تا خدا قوتی بابت تلاشهای این سالها و برنامه متراکم دو روز اخیر به او بگویم؛ ضمناً از او میخواهم که فارغ از بیانات عمومی رهبری یا اظهارات کلیشهای دیگران در این زمینه، اطلاعات و تحلیلهای خودش را درباره نقش ایشان در جریان پیشرفت بر اساس حرکت علمی در این گفتوگو بازگو کند. سورنا ستاری ضمن تشریح پایههای «زیستبوم اقتصاد دانشبنیان» به عنوان دستورکار اصلی کشور در حوزه علم و فناوری، در این مصاحبه به تناسب متعرض اقتصاد نفتی ـ دولتی، مافیای واردات، صنایع مونتاژ و فرار مغزها هم میشود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه دانشگاهها سرآغاز تحولهای نوآورانه هستند گفت:نوآوری برآمده از دل مراکز نوآوری و ناحیه های نوآوری شهرها را متحول میکند و مفهوم شهر هوشمند را تحقق میبخشد.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری گفت: جوانان نخبه و استعدادهای برتر امروز در قالب شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها بر بستر زیستبوم نوآوری و کارآفرینی، ضمن خلق ارزش افزوده و اشتغال، پیشرفت درونزا و اقتدار را برای کشور به ارمغان میآورند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (سهشنبه) از نمایشگاه شرکتهای دانشبنیان و فناوریهای برتر (ایران ساخت) در حسینیه امام خمینی(ره) بازدید کردند.
معاون علمی وفناوری رییس جمهوری با تاکید بر اینکه دانشگاه های بومی کشور باید مکانی برای ارتقای کارآفرینی، اشتغالزایی، ارزش آفرینی و نفوذ دهی فرهنگ داخلی کشور به دنیا باشند گفت: با تجاری سازی علوم انسانی پیروز مبارزات فرهنگی و اقتصادی خواهیم بود.
با حضور معاون علمی و فناوری رییسجمهوری و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در دومین روز گردهمایی صنایع، شرکتهای دانش بنیان و استارتاپهای حوزه پهپادی، 7 دستاورد دانشبنیان ایرانساخت این حوزه رونمایی شد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه ما باید استارتاپ هایی داشته باشیم که بتوانند کتابخوانی را ترویج دهند، گفت:شهرهای هوشمند پلتفرمی است که هر روز موضوع جدیدی را به شهروندانش ارائه می دهد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: حوزه مواد غذایی بسیار بکر است و جای کار و فعالیت بسیار زیادی برای شرکتهای دانش بنیان در این زمینه وجود دارد و می توانند در این حوزه ورود پیدا کنند، امیدواریم اتفاقات خوبی در زمینه غذا برای شرکتهای دانش بنیان بیفتد.
تهران، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان فلسطین شمالی، شماره 309
(+9821) 66468271 - 5
info@sccr.ir www.sccr.ir