دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: باید در راستای تحقق شعار سال به اخلاق مصرف در کنار تئوریهای مصرف توجه شود و دانشگاهها و وزارت آموزش و پرورش در این زمینه نقش مهمی دارند.
دکتر بابک نگاهداری، استاد دانشگاه تهران، مشاور رئیس و رئیس حوزه ریاست مجلس و مشاور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در یادداشتی به نقش علم و فناوری در تحقق شعار سال و آسیبشناسی حوزه علم و فناوری کشور پرداخته است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه با رویکردی که در حوزه فضای مجازی در پیش گرفت، به قابلیتهای خوبی دست پیدا کرد و اکنون دانشگاه آزاد اسلامی در فضای مجازی از بسیاری اپلیکیشنها پیشرو و جلوتر است.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) به مناسبت هفته کار و کارگر، در ارتباط تصویری مستقیم و ۳ ساعته با هفت مجموعه تولیدی ضمن تأکید بر نقش و اهمیت جایگاه کارگر و وظایف متقابل کارگر و کارفرما در افزایش کمّی و کیفی تولید و ایجاد ثروت در یک اقتصاد سالم، به بیان نکاتی در خصوص علت نامگذاری امسال به عنوان سال جهش تولید و الزامات تحقق این شعار و بخشهایی که باید بر آنها تمرکز ویژه شود، پرداختند و وظایف مسئولان در این عرصه را بیان کردند.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: طرح مهارت افزایی این دانشگاه برای سال ۹۹ مورد بازنگری قرار گرفته است تا همسو با شعار سال (جهش تولید)، جهش قابل توجهی را در این حوزه شاهد باشیم.
چهاردهمین جلسه هماهنگی ستاد فرهنگ دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ هشت فروردین ۱۳۹۹ با حضور دکتر سعید رضا عاملی دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی و به صورت مجازی برگزار شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه شعار «جهش تولید» شعاری دور از دسترس نیست گفت: تحقق این شعار یک شرط مهم دارد و آن نهراسیدن از سختی ها، مشکلات و فشارها است.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir