برگزیدگان چهاردهمین جشنواره بین المللی فارابی با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر علوم معرفی و تقدیر شدند.
دبیر علمی چهاردهمین جشنواره بینالمللی فارابی از برگزاری مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان چهاردهمین دوره جشنواره بینالمللی فارابی در حوزه علوم انسانی و اسلامی در روز دوشنبه ۱۹ تیرماه جاری خبر داد و گفت: در این جشنواره از ۵۰ اثر و شخصیت علمی در حوزه علوم انسانی و اسلامی تقدیر میشود.
رئیس پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت علوم گفت: هرساله جشنواره فارابی ارزیابی مستندی را از وضعیت کیفیت علوم انسانی در کشور ارائه نموده و ضعف ها را به مسئولان گوشزد می کند.
رئیسجمهور با تاکید بر ضرورت آسیبشناسی وضع موجود در حوزه علوم انسانی، تحقق علوم انسانی در تراز انقلاب شکوهمند اسلامی را حائز عقبماندگیهایی دانست که باید با نگاه اجتهادی و نوآورانه عالمان و دانشمندان این عرصه، جبران شود.
معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم گفت: هدف جشنواره فارابی شناساندن گروههای علمی موفق به جامعه دینی و بهره مندی کشور از توانمندیهای برگزیدگان در جهت تحولات علمی بزرگ کشور و جهان اسلام است.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: کمیگرایی در انتخاب محققان غیرایرانی سیاست درستی نیست و ضرورتی برای معرفی محققان غیرایرانی در جشنواره فارابی وجود ندارد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره بینالمللی فارابی با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته اتفاق بزرگی در کشور روی داده و اکوسیستم فناوری ایجاد شده است، گفت: زیستبوم نوآوری و فناوری از دانشگاهها، مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری آغاز میشود.
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حکمی دکتر حسین میرزایی، رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی این وزارتخانه را به عنوان رئیس دبیرخانه یازدهمین جشنواره بینالمللی فارابی منصوب کرد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir