حجت الاسلام والمسلمین خسرو پناه، گفت: بسیاری از شبهات برخاسته از علوم مدرن، چون فیزیک و زیستشناسی بوده و باید متناسب به شبهه از عالمان و اساتید آن رشته در دانشگاهها بهره بریم تا با شناخت کامل و درست پرسشها و شبهات، بتوانیم به درستی و عالمانه پاسخگو باشیم.
حجتالاسلام قرائتی ضمن بیان توصیههایی خطاب به طلاب و روحانیون تصریح کرد: با پیدایش حوادث گوناگون نظیر کرونا باید شرایط را عوض کنیم، نه اینکه کار را تعطیل کنیم. اگر امکان برقراری جلسات حضوری و تبلیغ چهره به چهره وجود ندارد، میتوان از فضای مجازی و راههای دیگر برای تبلیغ استفاده کرد.
مدیر حوزه های علمیه، گفت: تربیت طلاب فرهیخته آشنا به اندیشه نظاممند و متقن اسلامی نظام اسلامی را در جهت استقرار کامل زیست بوم اسلامی مبتنی بر معنویتگرایی یاری می کنند.
حجتالاسلاموالمسلمین محمد قمی از آمادگی بیشتر سازمان تبلیغات اسلامی در جهت توانمندسازی طلاب و خانواده آنان خبر داد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: طلبهها در لیله القدر انقلاب اسلامی تکلیف سیاسی دارند البته این کار سختیهایی دارد اما اتفاق مبارک و ارزندهای را رقم میزند.
آیت الله اعرافی گفت: حوزه بر عهد همیشگی خود که در کنار مردم و در خدمت مردم بودن با کمال دلسوزی، خیرخواهی و تواضع است، پایبند بوده و از التزام و اهتمام به ارزشهای اسلام و انقلاب کوتاه نخواهد آمد.
آیت الله اعرافی با تاکید بر تمرکز مرکز مدیریت حوزههای علمیه، بر سنتهای گذشته و میراث فاخر حوزههای علمیه گفت: این مرکز از تربیت گلخانهای طلاب اجتناب میکند.
آیت الله اعرافی با اشاره به رشد کمّی حوزه های علمیه بعد از انقلاب اسلامی گفت: روحانیت و حوزه های علمیه رشد کمّی پیدا کرده است اما متناسب با رشد علمی کشور و متناسب با گسترش فضای مجازی هنوز هم در کمیت و کیفیت کمبود داریم و متناسب با رشد کیفی جامعه، عالمان بزرگ کم داریم.
آیت الله رشاد با تاکید بر اینکه طلاب اهل تعامل و معاشرت با مردم باشند، گفت: علما و بزرگان دین همواره اهل معاشرت با مردم بودند.
استاد قرائتی با تأکید بر این که وقت خود را صرف مسائل غیرضروری مانند فیلم و اینترنت نکنید، گفت: در زمان اندکی که در قم حضور دارید، از تمام فرصتها استفاده و وقت خود را فقط برای مطالعه، تحصیل و کسب معارف دینی و الهی مصروف کنید.
مدیر حوزه های علمیه کشور بیان کرد: امسال 5 هزار طلبه در طرح هدایت علمی حضور دارند که بر اساس اصول علمی و آموزشی حوزه به تحصیل مشغول هستند و طبق سنت حوزه آزاد به انتخاب استاد می پردازند؛ اولین درس خارجی که مشمول این طرح شد، درس خارج حضرت آیت الله سبحانی است.
رئیس جامعه المصطفی(ص) العالمیه گفت: قبل از انقلاب اسلامی جمعیت طلاب و فضلای غیر ایرانی در حوزه علمیه قم حدود ۸۰۰ نفر از ۱۳ ملیت بود ولی امروز دهها هزار تن از ۱۳۶ ملیت در جامعه المصطفی مشغول کسب علوم دینی هستند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir