رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، عملکرد کمیسیون آموزش مجلس یازدهم را تشریح و اقدامات انجام شده در این کمیسیون را برای تکمیل «زنجیره تأمین یکپارچه آموزش» بیان کرد.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه با پیگیریهای صورت گرفته ۹۸ درصد دانشجویان بازداشتی آزاد شدند، گفت: از روز اول شروع ناآرامیها پیگیریهایی در زمینه مسائل دانشجویان داشتیم ولی به این دلیل که رسانههای معاند سوء استفاده میکنند از رسانهای کردن آن اجتناب کردیم.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به در پیش بودن فصل بازگشایی مدارس، گفت: لازم است آموزش و پروش با همکاری وزارت بهداشت نسبت به تقویت مربیان بهداشت در مدارس اقدام کند، همچنین اولیا مدارس در صورت مشاهده علائم کرونا از دانش آموز باید او را تحویل خانواده دهند.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به ابلاغ آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان، تصریح کرد: بالاخره پس از پیگیریهای فراوان صورت گرفته، این آیین نامه اجرایی ابلاغ شد و امیدواریم این قانون مهم مجلس، منجر به تحولی مهم در نظام آموزشی کشور شود.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به شرایط مساعد برای ایجاد و رشد تعداد شرکتهای دانش بنیان در سراسر کشور، گفت: تعداد این شرکتها با توجه به تصویب قانون خوب جهش تولید دانش بنیان قطعا در سال ۱۴۰۱ رشد خواهد داشت و پیش بینی میشود به ۱۴ هزار شرکت برسد.
رییس کمیسیون آموزش مجلس گفت: کیفیت آموزش مهمترین مزیت حضوریشدن دانشگاههاست؛ با حضوریشدن دانشگاهها میتوان گفت که خروجی آموزش عالی کشورمان خروجی مناسب و قابل قبولی خواهد بود. درحال حاضر نظارت چندانی بر آموزش و پژوهش نداریم و از آنجایی که آموزش در فضای حضوری صورت نمیگیرد از نحوه تدریس اساتید و حضور دانشجویان در کلاس اطلاعی نداریم.
رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: معلمان بر اساس طرح رتبه بندی ۸۰ درصد مربی پایه یک دانشگاه تهران را دریافتی خواهند داشت.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با برشمردن اهمیت مراکز رشد و نوآوری در دانشگاهها، تأکید کرد: در دانشگاه تبریز یکی از اصلی ترین اهداف توسعه این مراکز است که موجب فعالیت و پیشرفت واحدهای فناور در قالب شرکتهای نوپا و نیروهای متخصص و کارآمد و تبدیل به شرکتهای دانش بنیان با برند معتبر منطقهای و جهانی شده است.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از توافق دولت و مجلس در زمینه اجرای لایحه رتبه بندی تا سقف ۲۵ هزار میلیارد تومان خبر داد و گفت: بر همین اساس با دستور رئیس مجلس، کمیسیون آموزش مجلس جلسه فوق العاده برای بازنگری در لایحه رتبه بندی خواهد داشت.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس یازدهم از بررسی اولویت دار لایحه رتبه بندی معلمان در نشست علنی بعدی مجلس خبر داد و گفت: با تصویب اولویت این لایحه، رتبه بندی در نشست آتی مورد بررسی قرار میگیرد؛ همچنین بار مالی ناشی از اجرای رتبه بندی حداکثر ۳۰ هزار میلیارد تومان بوده و ارقام نجومی مطرح شده کذب است.
رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا پایان سال ۱۴۰۰، ۷۵ درصد جامعه واکسینه میشوند، گفت: اگر قرار است مدارس و دانشگاه ها حضوری شوند باید ۳۴ میلیون واکسن برای واکسینه کردن دانش آموزان و دانشجویان در اختیار داشته باشیم.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، از بررسی نهایی طرح اصلاح موادی از قانون تاسیس مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی در جهت ساماندهی این مدارس خبر داد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir